Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: r.e.m. Songtekst: undertow [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: r.e.m. - undertow [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van undertow [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van r.e.m.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van r.e.m. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals undertow [live] .

Origineel

I know what I wanted I know what I wanted I know how I wanted this to be You go down to the water Drink down of the water Walk up off the water, leave it be This is not my time, sister It is cold in heaven And I'm not sprouting wings I'm drowning Me I'm drowning Me, yeah Brother can you see those birds? They don't look to heaven They don't need religion, they can see They go down to the water Drink down on the water Fly up off the water, leave it be This is not my time, sister It is cold in heaven And no one's coming after me [Chorus] I'm drowning Breathing ourselves Me, yeah Breathing ourselves I'm drowning Breathing ourselves Me, yeah You know I am tired Cold and bony tired Nothing's gonna save me, I can see I can't say I'm fearful I can't say I'm not afraid But I am not resisting, I can see I don't need a heaven I don't need religion I am in the place where I should be I am breathing water I am breathing water You know a body's got to breathe [Chorus: x2]

 

Vertaling

Ik weet wat ik wilde Ik weet wat ik wilde. Ik weet hoe ik wilde dat dit zou zijn Je gaat naar beneden naar het water Drink van het water Ga van het water af, laat het met rust Dit is niet mijn tijd, zuster Het is koud in de hemel En ik krijg geen vleugels Ik verdrink Ik Ik verdrink Ik, ja Broeder zie je die vogels? Ze kijken niet naar de hemel Ze hebben geen religie nodig, ze kunnen zien Ze gaan naar beneden naar het water Drinken op het water Vliegen op van het water, laten het met rust Dit is niet mijn tijd, zuster Het is koud in de hemel En niemand komt mij achterna [refrein] Ik verdrink Breathing ourselves Ik, ja Breathing ourselves I'm drowning Breathing ourselves Ik, ja Je weet dat ik moe ben Koud en benig moe Niets kan me redden, ik kan het zien Ik kan niet zeggen dat ik bang ben Ik kan niet zeggen dat ik niet bang ben Maar ik verzet me niet, ik kan het zien Ik heb geen hemel nodig Ik heb geen religie nodig Ik ben op de plaats waar ik zou moeten zijn Ik adem water. Ik adem water Je weet dat een lichaam moet ademen [Refrein: x2]