Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: r. kelly Songtekst: the zoo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: r. kelly - the zoo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the zoo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van r. kelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van r. kelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the zoo .

Origineel

[Intro] I wanna see (Your body) I wanna feel (Your body) I wanna touch (Your body) I wanna kiss (Your body) I wanna freak (Your body) Wanna sex It's nothing like (Your body) (Your body) [Verse 1] It's like a jungle atmosphere And we're two monkeys baby It's like we're on a vine The way we're swinging it baby See, you're a tiger girl The way you're scratching me I'm a lion In this jungle, I'm a king Girl, I got you so wet It's like a rain forest Like Jurassic Park Except I'm your sex-a-saurus baby You and me hopping Like two kangaroos Rattling and moaning Out here in these woods [Bridge] Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Those are the sounds I wanna hear When you're moaning in my ear Girl, you're singing to me Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa You got me locked up in your cage of ecstasy And I don't wanna be free 'cause it's [Chorus] Wild like a zoo And that's the way I like it, baby Crazy me and you Making love like we was just two heated animals Baby come and lay with me in my jungle [Verse 2] Ooo, I swear I'm about to go Turn your body around and beat the skins like it's a bongo A thousand birds up out the tree Girl, like a swarm of bees That is how it's gonna be Climaxing you and me Touch the root of your soul Let Mother Nature take control Over us is rain and leaves So come on girl Let's plant these seeds, yeah [Bridge] Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Baby, those are the sounds I wanna hear When you're moaning in my ear, singing Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa (oh yeah) You got me locked up in your cage of ecstasy And I don't wanna be free 'cause it's [Chorus] Wild like a zoo And that's the way I like it, baby Crazy me and you Making love like we was just two heated animals Baby won't you come and lay in my jungle [Bridge] Y'all don't understand Like two cheetahs running free African butterfly to me You're my safari fantasy Girl this is heaven to me Baby, we are like coconut and banana trees (It's a tropical) Tropical chemistry Like the wildlife I'm doing you baby (I'm doing you baby) You're doing me, baby (You're doing me, baby) It's you and me (It's you and me) Going wild [Chorus] Wild like a zoo And that's the way (Oh baby) I like it, baby Crazy me and you Making love like we was just two heated animals So baby come and lay with me in my jungle (I don't wanna break free 'cause this is) Wild like a zoo Just the way I like it, baby Crazy me and you Making love like we was just two heated animals Girl come and lay with me in my (lay with me) jungle (Girl I like it 'cause it's) Wild like a zoo (Wild like a zoo) Crazy me and you (Crazy me and you, Yeah) Heated animals (Heated animals) Girl come and lay with me in my jungle [Outro] And the whole jungle goes Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa

 

Vertaling

[Intro] Ik wil zien (Je lichaam) Ik wil voelen (Uw lichaam) Ik wil aanraken (Uw lichaam) Ik wil kussen (Jouw lichaam) Ik wil vrijen (Jouw lichaam) Wanna sex Het is niets zoals... (Jouw lichaam) [Verse 1] It's like a jungle atmosphere And we're two monkeys baby It's like we're on a vine The way we're swinging it baby See, you're a tiger girl The way you're scratching me I'm a lion In deze jungle, ben ik een koning Girl, I got you so wet It's like a rain forest Net als Jurassic Park Behalve dat ik je sex-a-saurus baby ben You and me hopping Like two kangaroos Rattling and moaning Hier in deze bossen [Brug] Ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Dat zijn de geluiden die ik wil horen Wanneer je kreunt in mijn oor Girl, you're singing to me Ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Je hebt me opgesloten in je kooi van extase And I don't wanna be free 'cause it's [Chorus] Wild als een dierentuin And that's the way I like it, baby Crazy me and you Making love like we were just two heated animals Baby come and lay with me in my jungle [Verse 2] Ooo, I swear I'm about to go Turn your body around and beat the skins like it's a bongo A thousand birds up out the tree Girl, like a swarm of bees That is how it's gonna be Climaxing you and me Raak de wortel van je ziel Laat Moeder Natuur de controle nemen Over ons is regen en bladeren Dus kom op meisje Laten we deze zaadjes planten, ja [Brug] Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Baby, dat zijn de geluiden die ik wil horen When you're moaning in my ear, singing Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa (oh yeah) Je hebt me opgesloten in je kooi van extase And I don't wanna be free 'cause it's [Chorus] Wild like a zoo And that's the way I like it, baby Crazy me and you Making love like we were just two heated animals Baby wil je niet komen en in mijn jungle liggen [Bridge] Jullie begrijpen het allemaal niet Als twee jachtluipaarden die vrij rondrennen Afrikaanse vlinder voor mij Jij bent mijn safari fantasie Meid dit is de hemel voor mij Baby, we zijn als kokosnoot- en bananenbomen (It's a tropical) Tropische chemie Like the wildlife I'm doing you baby (I'm doing you baby) You're doing me, baby (You're doing me, baby) It's you and me (It's you and me) Going wild [Chorus] Wild like a zoo And that's the way (Oh baby) I like it, baby Crazy me and you Making love like we were just two heated animals So baby come and lay with me in my jungle (I don't wanna break free 'cause this is) Wild like a zoo Precies zoals ik het wil, baby Crazy me and you Making love like we were just two heated animals Girl come and lay with me in my (lay with me) jungle (Girl I like it 'cause it's) Wild like a zoo (Wild als een dierentuin) Crazy me and you (Gek ik en jij, Yeah) Heated animals (Verwarmde dieren) Girl come and lay with me in my jungle [Outro] And the whole jungle goes Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa Ooo ooo ooo ooo, aaa aaa aaa aaa