Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: r.l. burnside Songtekst: wish i was in heaven sitting down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: r.l. burnside - wish i was in heaven sitting down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wish i was in heaven sitting down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van r.l. burnside! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van r.l. burnside en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wish i was in heaven sitting down .

Origineel

Well I wish I was in heaven sitting down Wish I was in heaven sitting down Lord, angel, oh my Lord Wish I was in heaven sitting down Take away my sin and give me grace Take away my sin and give me grace Lord, angel, oh my Lord Wish I was in heaven sitting down

 

Vertaling

Ik wou dat ik in de hemel zat. Ik wou dat ik zittend in de hemel was Heer, engel, oh mijn Heer Wou dat ik zittend in de hemel was Neem mijn zonde weg en geef me genade Neem mijn zonde weg en schenk mij genade Heer, engel, o mijn Heer Wou dat ik zittend in de hemel was