Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rachael yamagata Songtekst: moments with oliver

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rachael yamagata - moments with oliver ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moments with oliver? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rachael yamagata! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rachael yamagata en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moments with oliver .

Origineel

I was walking into the psychiatrists office when I met him He was sitting there, looking cute He had schitzophrenea He was rich, he became my best friend My boyfriend wasn't happy that I always hung out with him Cause he became obsessed with me He pretended to take a lot of pills to scare me So I went to his penthouse in his hotel and stayed with him Despite my boyfriends objections He held a gun to my head and threatened to kill me if I left him there I put him in a mentally crazy hospital and my boyfriend left me For another girl who looked like Norah Jones because I'm a loser

 

Vertaling

Ik liep het kantoor van de psychiater binnen toen ik hem ontmoette. Hij zat daar, zag er schattig uit. Hij had schitzofrenie. Hij was rijk, hij werd mijn beste vriend. Mijn vriend was niet blij dat ik altijd met hem optrok. Want hij werd geobsedeerd door mij. Hij deed alsof hij veel pillen nam om me bang te maken. Dus ging ik naar zijn penthouse in zijn hotel en bleef bij hem. Ondanks mijn vriends bezwaren. Hij hield een pistool tegen mijn hoofd en dreigde me te vermoorden als ik hem daar achterliet. Ik stopte hem in een geestelijk gestoord ziekenhuis en mijn vriend verliet me voor een ander meisje dat op Norah Jones leek, omdat ik een loser ben.