Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rachel Platten Songtekst: All I Seem To Do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rachel Platten - All I Seem To Do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van All I Seem To Do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rachel Platten! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rachel Platten en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals All I Seem To Do .

Origineel

Each time you leave I can't know when You will slip in And lean against my door And I will try to hide my eyes, Seal my voice, Try to deny, How long I have Waited here for you Now I'm broken, hoping That you'll glue me up again [Chorus] All I seem to do Hold my breath, Waiting here for you And all I seem to want Is the warmth Of your hands on me I can't bear to think Of you leaving me again And all I seem to want Is the warmth of your skin I wait to hear Your car switch gears Last night's glasses Steam like cheap red wine Your warm face A thought misplaced I sink into assorted grace I pull up my shades And finally sleep Now I'm broken, hoping That you'll glue me up again [Chorus] Oh, I will eat up Every word you say (oh) And if you love me Let me stay (oooh) (oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh) (yeah-eah-eah-eah-eah-oh oh) And all I seem to do Hold my breath Waiting here for you And all I seem to want Is the warmth Of your fingers too I can't bear to think Of you leaving me again And all I seem to want Is the warmth of your skin [X2]

 

Vertaling

Elke keer dat je weggaat Ik kan niet weten wanneer Je glijdt in En mager tegen mijn deur En ik zal proberen om mijn ogen te verbergen, Seal mijn stem, Probeer te ontkennen, Hoe lang heb ik Wachtte hier voor jou Nu ben ik gebroken, in de hoop Dat je me weer zult lijm up [Koor] Alles wat ik lijken te doen Ik hou mijn adem in, Wachten hier voor u En alles wat ik lijken te willen Is de warmte Of je handen op me Ik kan het niet verdragen om te denken Of je laat me weer En alles wat ik lijken te willen Is de warmte van je huid Ik wacht om te horen Uw auto switch versnellingen glazen Gisteravond Steam zoals goedkope rode wijn Uw warme gezicht Een gedachte misplaatst Ik zinken in diverse genade Ik trek mijn tinten En eindelijk slapen Nu ben ik gebroken, in de hoop Dat je me weer zult lijm up [Koor] Oh, ik zal opeten Elk woord dat je zegt (oh) En als je van me houdt Laat me blijven (oooh) (Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh) (Ja-eah-eah-eah-eah-oh oh) En alles wat ik lijken te doen Ik hou mijn adem in Wachten hier voor u En alles wat ik lijken te willen Is de warmte Van je vingers te Ik kan het niet verdragen om te denken Of je laat me weer En alles wat ik lijken te willen Is de warmte van je huid [X2]