Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: radical face Songtekst: mountains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: radical face - mountains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mountains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van radical face! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van radical face en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mountains .

Origineel

I was just a boy My father seemed a mountain then With a voice that could shake the seas My mother's ghost hung across his shoulders And he said she was still watching over me My brother was home Just returned on army leave Told his stories with a distant stare And as it snowed The wind was howling through the trees And I spent my night just listening by the fire My hands move the creases from my brow Soft as a breath It's like a feather I dreamed of a lonely voice that night Quiet as death Outside my window It sang a sad and lovely tune Clear as a bell Soft as a shiver It said, I want you all the time It said, I want you all the time Goodbye bad thoughts I'm safe under covers So goodbye bad thoughts Cause I'm safe under covers Now I can see you again

 

Vertaling

Ik was nog maar een jongen Mijn vader leek toen een berg Met een stem die de zeeën kon doen schudden De geest van mijn moeder hing over zijn schouders En hij zei dat ze nog steeds over me waakte Mijn broer was thuis Net terug van militair verlof Vertelde zijn verhalen met een afstandelijke blik En terwijl het sneeuwde De wind huilde door de bomen En ik bracht mijn nacht door met luisteren bij het vuur. Mijn handen haalden de vouwen van mijn voorhoofd Zacht als een adem It's like a feather Ik droomde van een eenzame stem die nacht Stil als de dood Buiten mijn raam Het zong een droevig en mooi deuntje Helder als een klok Zacht als een rilling Het zei, ik wil je de hele tijd Het zei, ik wil je de hele tijd Vaarwel slechte gedachten Ik ben veilig onder de dekens Dus vaarwel slechte gedachten Want ik ben veilig onder de dekens Nu kan ik je weer zien