Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: radiohead Songtekst: bodysnatchers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: radiohead - bodysnatchers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bodysnatchers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van radiohead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van radiohead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bodysnatchers .

Origineel

I do not understand. What it is. I've done wrong. Full of holes. Check for pulse. Blink your eyes. One for yes. Two for no. I have no idea what I am talking about. I am trapped in this body and can't get out. Ooh, oh. Oh oh oh, oh. You killed the sound. Removed backbone. A pale imitation. With the edges sawn off!. I have no idea what you are talking about. Your mouth moves only with someone's hand up your ass. Ooh, oh. Has the light gone out for you?. Because the light's gone out for me. It is the 21st century. It is the 21st century. It can follow you like a dog. It brought me to my knees. They got a skin and they put me in. They got a skin and they put me in. All the lines wrapped around my face. All the lines wrapped around my face. Are for anybody else to see. Are for anybody else to see. I'm a lie! (15x). I've seen it coming. I've seen it coming. I've seen it coming. I've seen it coming

 

Vertaling

Ik begrijp het niet. Wat het is. Ik heb het verkeerd gedaan. Vol gaten. Controleer op polsslag. Knipper met je ogen. Een voor ja. Twee voor nee. Ik heb geen idee waar ik het over heb. Ik zit gevangen in dit lichaam en kan er niet uit. Ooh, oh. Oh oh oh, oh. Je doodde het geluid. Ruggengraat verwijderd. Een bleke imitatie. Met de randen eraf gezaagd!. Ik heb geen idee waar je het over hebt. Je mond beweegt alleen met iemands hand in je kont. Ooh, oh. Is het licht voor jou uit gegaan? Want het licht is uitgegaan voor mij. Het is de 21ste eeuw. Het is de 21ste eeuw. Het kan je volgen als een hond. Het bracht me op mijn knieën. Ze hebben een huid en ze stopten me erin. Ze hebben een huid en ze stopten me erin. Alle lijnen wikkelden zich rond mijn gezicht. Alle lijnen rond mijn gezicht. Kan iedereen zien. Iedereen kan ze zien. Ik ben een leugen. (15x). Ik heb het zien aankomen. Ik heb het zien aankomen. Ik heb het zien aankomen. Ik heb het zien aankomen