Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: radiohead Songtekst: glass eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: radiohead - glass eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van glass eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van radiohead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van radiohead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals glass eyes .

Origineel

Hey it's me. I just got off the train. A frightening place. Their faces are concrete grey. And I'm wondering, should I turn around?. Buy another ticket. Panic is coming on strong. So cold, from the inside out. No great job, no message coming in. And you're so small. Glassy eyed light of day. Glassy eyed light of day. The path trails off. And heads down a mountain. Through the dry bush, I don't know where it leads. I don't really care. And the path trails off. And heads down a mountain. Through the dry bush, I don't know where it leads. I don't really care. I feel this love turn cold. I feel this love turn cold

 

Vertaling

Hey, ik ben het. Ik kom net uit de trein. Een beangstigende plek. Hun gezichten zijn betongrijs. En ik vraag me af, moet ik omkeren? Een ander kaartje kopen. Paniek komt sterk opzetten. Zo koud, van binnenuit. Geen geweldige baan, geen boodschap die binnenkomt. En jij bent zo klein. Glazen ogen, het licht van de dag. Glasachtig licht van de dag. Het pad loopt dood. En gaat een berg af. Door de droge struiken, ik weet niet waar het heen leidt. Het kan me niet echt schelen. En het pad loopt dood. En gaat een berg af. Door de droge struiken, ik weet niet waar het heen leidt. Het kan me niet echt schelen. Ik voel deze liefde koud worden. Ik voel deze liefde koud worden