Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Radiohead Songtekst: Talk show host

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Radiohead - Talk show host ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Talk show host? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Radiohead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Radiohead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Talk show host .

Origineel

I want to
I want to be someone else or I'll explode
Floating upon this surface for the birds
The birds
The birds

You want me?
Fucking well come and find me
I'll be waiting
With a gun and a pack of sandwiches
And nothing
Nothing
Nothing
Nothing

You want me?
Well come on and break the door down
You want me?
Fucking come on and break the door down
I'm ready
I'm ready
I'm ready
I'm ready
I'm ready
I'm ready

 

Vertaling

Ik wil
Ik wil iemand anders zijn of ik zal ontploffen
Drijvend op dit oppervlak voor de vogels
De vogels
De vogels

Wil je me?
Dat is verdomme goed kom en vind me
Ik zal wachten
Met een pistool en een paar boterhammen
En niets
Niets
Niets
Niets

Wil je me?
Kom dan en breek de deur eruit
Wil je me?
Kom dan verdomme en breek de deur eruit
Ik ben er klaar voor
Ik ben er klaar voor
Ik ben er klaar voor
Ik ben er klaar voor
Ik ben er klaar voor
Ik ben er klaar voor