Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: raghav Songtekst: sooner or later

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: raghav - sooner or later ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sooner or later? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van raghav! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van raghav en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sooner or later .

Origineel

Yeah don't know sooner or later Everything is greater you know Raghav Kardinal Offishall aka celebrity face is on the place Se that own that see me black chase is the chain stupid Yeah Lisa likes my ride and all Then there's Sheri who I'd fly across Just to Get away from Cindy-Ross We would meet up in Jamaica Underneath the stars Tamika likes 'em quiet and soft So I'd Tell her 'bout the puppy I lost Yeah she would Try to help me get over the dog We were freakin' every weekend Till the break of dawn But baby Soon or later I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true But sooner or later I would find somebody who Could show me then what I know now I should have known it would have been you Sooner or later I remember we would drive around Me and all the boys in town There was no talk of straying or swaying from the playing There was no talk of settling down Now they keep calling on me Saying brother where you gone So I just Say I'm with my baby now That I'm leaving all the scheming They should try it out yeah Soon or later I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true But sooner or later I would find somebody who Could show me then what I know now I should have known it would have been you Sooner or later Soon or later I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true But sooner or later I would find somebody who Could show me then what I know now I should have known it would have been you Sooner or later Soon or later I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true But sooner or later I would find somebody who Could show me then what I know now I should have known it would have been you Sooner or later Soon or later I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true But sooner or later I would find somebody who Could show me then what I know now I should have known it would have been you Sooner or later Soon or later I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true But sooner or later I would find somebody who Could show me then what I know now I should have known it would have been you Sooner or later

 

Vertaling

Ja Ik weet het niet, vroeg of laat. Alles is groter weet je. Raghav Kardinal Offishall aka celebrity face is op de plaats Se that own that see me black chase is the chain stupid Ja, Lisa houdt van mijn rit en zo. Dan is er Sheri die ik over zou vliegen Alleen maar om... weg te komen van Cindy-Ross We zouden elkaar ontmoeten in Jamaica Onder de sterren. Tamika houdt van stil en zacht Dus ik zou haar vertellen over de puppy die ik kwijt was Ja, dat zou ze doen. me proberen te helpen over de hond heen te komen. We waren elk weekend aan het flikflooien Till the break of dawn But baby Vroeg of laat Ik wist dat ik mijn toon zou veranderen Ik heb zo lang verkeerd gehandeld Ik wist niet hoe ik waar moest zijn Maar vroeg of laat zou ik iemand vinden die me toen kon laten zien wat ik nu weet Ik had moeten weten dat jij het zou zijn Vroeg of laat Ik herinner me dat we zouden rondrijden Ik en alle jongens in de stad Er was geen sprake van afdwalen of van het spel afdwalen Er was geen sprake van settelen Nu blijven ze me roepen Zeggen broeder waar ben je gebleven Dus ik zeg gewoon Zeg dat ik nu bij mijn baby ben Dat ik al het gekonkel achterwege laat Ze moeten het proberen, ja. Vroeg of laat wist ik dat ik mijn toon zou veranderen Ik heb zo lang verkeerd gehandeld Ik wist niet hoe ik waar moest zijn Maar vroeg of laat zou ik iemand vinden die me toen kon laten zien wat ik nu weet Ik had moeten weten dat jij het zou zijn vroeger of later Vroeg of laat wist ik dat ik mijn toon zou veranderen Ik heb zo lang verkeerd gehandeld Ik wist niet hoe ik waar moest zijn Maar vroeg of laat zou ik iemand vinden die me toen kon laten zien wat ik nu weet Ik had moeten weten dat jij het zou zijn vroeger of later Vroeg of laat wist ik dat ik mijn toon zou veranderen Ik heb zo lang verkeerd gehandeld Ik wist niet hoe ik waar moest zijn Maar vroeg of laat zou ik iemand vinden die me toen kon laten zien wat ik nu weet Ik had moeten weten dat jij het zou zijn vroeger of later Vroeg of laat wist ik dat ik mijn toon zou veranderen I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true Maar vroeg of laat zou ik iemand vinden die me toen kon laten zien wat ik nu weet Ik had moeten weten dat jij het zou zijn vroeger of later Vroeg of laat I knew I would change my tune I've spent so long acting wrong I didn't know how to be true Maar vroeg of laat zou ik iemand vinden die me toen kon laten zien wat ik nu weet Ik had moeten weten dat jij het zou zijn Vroeg of laat