Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rag’n’bone man Songtekst: human (the age of l.u.n.a remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rag’n’bone man - human (the age of l.u.n.a remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van human (the age of l.u.n.a remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rag’n’bone man! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rag’n’bone man en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals human (the age of l.u.n.a remix) .

Origineel

[Intro] I'm only human, I'm only, I'm only I'm only human, human [Chorus] I'm only human after all, I'm only human after all Don't put the blame on me, don't put the blame on me [Verse 1] Maybe I'm foolish, maybe I'm blind Thinking I can see through this and see what's behind Got no way to prove it so maybe I'm lying [Refrain] But I'm only human after all, I'm only human after all Don't put your blame on me, don't put your blame on me [Verse 2] Take a look in the mirror and what do you see Do you see it clearer or are you deceived, in what you believe [Refrain] 'Cause I'm only human after all, you're only human after all Don't put the blame on me Don't put your blame on me [Chorus] Some people got the real problems Some people out of luck Some people think I can solve them Lord heavens above I'm only human after all, I'm only human after all Don't put the blame on me Don't put the blame on me [Verse 3] Don't ask my opinion, don't ask me to lie Then beg for forgiveness for making you cry, making you cry [Refrain] 'Cause I'm only human after all, I'm only human after all Don't put your blame on me, don't put the blame on me [Chorus] Some people got the real problems Some people out of luck Some people think I can solve them Lord heavens above I'm only human after all, I'm only human after all Don't put the blame on me Don't put the blame on me I'm only human I make mistakes I'm only human that's all it takes To put the blame on me Don't put the blame on me [Bridge] I'm no prophet or messiah You should go looking somewhere higher [Chorus] I'm only human after all, I'm only human after all Don't put the blame on me, don't put the blame on me I'm only human I do what I can I'm just a man, I do what I can Don't put the blame on me Don't put your blame on me

 

Vertaling

[Intro] Ik ben maar een mens, ik ben maar, ik ben maar ik ben maar een mens, mens [refrein] Ik ben toch maar een mens, Ik ben toch maar een mens Geef mij niet de schuld, don't put the blame on me [Verse 1] Maybe I'm foolish, maybe I'm blind Thinking I can see through this and see what's behind Got no way to prove it so maybe I'm lying [Refrein] But Ik ben tenslotte maar een mens, Ik ben tenslotte maar een mens Geef mij niet de schuld, don't put your blame on me [Verse 2] Kijk eens in de spiegel en wat zie je Zie je het duidelijker of ben je misleid, in wat je gelooft [Refrein] 'Cause I'm only human after all, you're only human after all Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld [Refrein] Sommige mensen hebben de echte problemen Sommige mensen hebben geen geluk Sommige mensen denken dat ik ze kan oplossen Heer hemelen boven Ik ben tenslotte maar een mens, Ik ben tenslotte maar een mens Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld [Verse 3] Vraag niet naar mijn mening, vraag me niet te liegen Smeek dan om vergiffenis dat ik je aan het huilen maak, je aan het huilen maak [Refrein] 'Cause Ik ben tenslotte maar een mens, Ik ben tenslotte maar een mens Schuif de schuld niet op mij, schuif de schuld niet op mij [Refrein] Sommige mensen hebben de echte problemen Sommige mensen hebben geen geluk Sommige mensen denken dat ik ze kan oplossen Heer hemel boven I'm only human after all, I'm only human after all Geef mij niet de schuld Geef mij niet de schuld Ik ben ook maar een mens ik maak fouten Ik ben maar een mens dat is alles wat er nodig is Om mij de schuld te geven Don't put the blame on me [Bridge] Ik ben geen profeet of messias Je moet ergens hoger gaan zoeken [Chorus] I'm only human after all, I'm only human after all Geef mij niet de schuld, geef mij niet de schuld ik ben ook maar een mens ik doe wat ik kan Ik ben maar een mens, ik doe wat ik kan Don't put the blame on me Don't put your blame on me