Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: raheem devaughn Songtekst: you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: raheem devaughn - you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van raheem devaughn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van raheem devaughn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you .

Origineel

You Got me (you) Thinking (you) Of you For you Got me Telling my mama (you) And my friends All about You In my daydreams are You Touching (you) Holding (you) Kissing (you) As I'm sweaty with (you) Came right on time (you) Girl, every word in this song is gonna be about you (repeat) You Don't stress me At times you test me (you) But I pass for (you) So I promise I'm not leaving Only a fool would leave Or try to deceive I give me word to I would die for (you) Girl, I live for (you) Said I breathe for (you) I adore (you) None but (you) Came right on time (you) Girl, every word in this song is Gonna be about you (repeat) I'm so proud I'm so proud Girl, every word in this song's Gonna be about you To have a lady A queen who wears a crown Like you Girl, every word in this song is Gonna be about you (repeat) At 5:00 in the morning Every word Every word Hey hey Every word Every word in this song's Gonna be about you You inspire me (repeat) You

 

Vertaling

Jij Ik heb je (you) Denkend (aan jou) Aan jou Voor jou Got me Het aan mijn mama vertellen (jij) En mijn vrienden Alles over Jou In mijn dagdromen ben Jij Aanraken (jou) Vasthouden (van jou) Kussen (van jou) Terwijl ik bezweet ben met (jou) Kwam precies op tijd (jij) Meid, elk woord in dit lied gaat over jou (herhaal) Jij Don't stress me Soms stel je me op de proef (jij) But I pass for (you) Dus ik beloof Ik ga niet weg Alleen een dwaas zou weggaan Of proberen te bedriegen Ik geef me woord aan Ik zou sterven voor (jou) Meisje, ik leef voor (jou) Zei dat ik adem voor (jou) Ik aanbid (jou) Niemand anders dan (jij) Kwam precies op tijd (jij) Girl, every word in this song is Gonna be about you (herhaal) Ik ben zo trots I'm so proud Girl, every word in this song's Gonna be about you To have a lady Een koningin die een kroon draagt zoals jij Girl, every word in this song is Gonna be about you (repeat) Om 5:00 in de ochtend Elk woord Every word Hey hey Every word Every word in this song's Gonna be about you You inspire me (repeat) You