Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ralph mctell Songtekst: nettle wine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ralph mctell - nettle wine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nettle wine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ralph mctell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ralph mctell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nettle wine .

Origineel

In my country garden, underneath the mountain With dead-nettles growing all around the door Early every morning the sun comes up the mountain Setting in the sea in the evening once more. Take some water from the brook Wondering who it was that took the stones from the mountain to build the cottage here Two up and two down, miles from the nearest town I wonder who it was but the reason why is clear Take a bunch of nettles, add a little water Drawn from the stream running outside the door Leave it for a month or two, bottle it and drink the brew Watch the suns go down in the sea once more. Take some wood to build a fire Could you really get much higher than standing in the doorway with a glass of nettle wine My lady beside me, the mountain behind me Before me the sea and the red skyline.

 

Vertaling

In mijn landelijke tuin, onder de berg Met dode netels die rondom de deur groeien Elke morgen vroeg komt de zon op de berg Gaat 's avonds weer onder in de zee. Neem wat water uit de beek Ik vraag me af wie het was die de stenen van de berg haalde om hier een huisje te bouwen. Twee boven en twee beneden, kilometers van de dichtstbijzijnde stad. Ik vraag me af wie het was, maar de reden waarom is duidelijk Neem een bos brandnetels, voeg een beetje water toe uit de beek die voor de deur stroomt. Laat het een maand of twee staan, bottel het en drink het brouwsel. Kijk hoe de zon weer ondergaat in de zee. Neem wat hout om een vuur te maken. Kun je echt veel hoger komen dan in de deuropening te staan met een glas brandnetelwijn Mijn vrouw naast me, de berg achter me Voor mij de zee en de rode skyline.