Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ralph sharon Songtekst: someone to watch over me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ralph sharon - someone to watch over me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van someone to watch over me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ralph sharon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ralph sharon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals someone to watch over me .

Origineel

There's a saying old says that love is blind Still were often told, seek and ye shall find So I'm going to seek a certain lad I've had in mind Looking everywhere, haven't found him yet Hes the big affair I cannot forget Only man I ever think of with regret I'd like to add his initial to my monogram Tell me, where is the shepherd for this lost lamb? There's a somebody I'm longing to see I hope that he turns out to be Someone who'll watch over me I'm a little lamb who's lost in the wood I know I could always be good Someone who'll watch over me Although he may not be the man some Girls think of as handsome To my heart he carries the key Won't you tell him please to put on some speed Follow my lead, oh, how I need Someone to watch over me

 

Vertaling

Er is een oud gezegde dat zegt dat liefde blind is Toch werd vaak gezegd, zoekt en gij zult vinden Dus ga ik op zoek naar een zekere jongen die ik in gedachten had Ik heb hem overal gezocht, maar nog niet gevonden Hij is de grote affaire die ik niet kan vergeten De enige man aan wie ik ooit met spijt denk Ik zou graag zijn initiaal toevoegen aan mijn monogram Zeg me, waar is de herder voor dit verloren lam? Er is iemand die ik verlang te zien Ik hoop dat hij iemand blijkt te zijn Iemand die over mij zal waken Ik ben een lammetje dat verdwaald is in het bos Ik weet dat ik altijd goed zou kunnen zijn Iemand die over me waakt Hoewel hij misschien niet de man is die sommige Girls think of as handsome Hij heeft de sleutel van mijn hart Wil je hem alsjeblieft zeggen dat hij wat vaart moet maken Volg mijn voorbeeld, oh, hoe ik het nodig heb Someone to watch over me