Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ralph stanley Songtekst: medicine springs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ralph stanley - medicine springs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van medicine springs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ralph stanley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ralph stanley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals medicine springs .

Origineel

Well I wandered way back in the mountains I was searching for fortune and fame I found where the water runs deep from the hills They call it the medicine springs They call it the medicine springs It was there that I met a fair maiden Yellow hair and big eyes of blue She told me one day she loved only me That she'd forever be true That she'd forever be true Well I wanted the best for my darlin' But my pockets were empty and bare My love was so great for that starlett of mine I took what another man had I took what another man had As I sit here alone in this jailhouse With a letter I can't hardly read It said my darlin' has left this ol' world She's a waitin' in heaven for me She's a waitin' in heaven for me Some day I'll go back to the mountains Where I'll spend the rest of my days And the water that runs from the side of the hill Will water her flowery grave Will water her flowery grave

 

Vertaling

Nou ik dwaalde ver terug in de bergen Ik was op zoek naar fortuin en roem Ik vond waar het water diep uit de heuvels stroomt Ze noemen het de medicijnbronnen. Ze noemen het de Geneeskrachtige Bronnen Het was daar dat ik een mooie maagd ontmoette Geel haar en grote blauwe ogen Ze vertelde me op een dag dat ze alleen van mij hield Dat ze voor altijd trouw zou zijn Dat ze voor altijd trouw zou zijn Nou ik wilde het beste voor mijn schat But my pockets were empty and bare Mijn liefde was zo groot voor die ster van mij Ik nam wat een andere man had I took what another man had Nu zit ik hier alleen in deze gevangenis Met een brief die ik nauwelijks kan lezen Er staat dat mijn lieveling deze oude wereld heeft verlaten Ze wacht in de hemel op me Ze wacht in de hemel op me Op een dag ga ik terug naar de bergen Waar ik de rest van mijn dagen zal doorbrengen En het water dat stroomt van de zijkant van de heuvel Zal haar bloemig graf bewateren Zal haar bloemengraf besproeien