Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rammstein Songtekst: stripped

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rammstein - stripped ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stripped? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rammstein! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rammstein en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stripped .

Origineel

Come with me. Into the trees. We'll lay on the grass. And let the hours pass. Take my hand. Come back to the land. Let's get away. Just for one day. Let me see you. Stripped. Metropolis. Has nothing on this. You're breathing in fumes. I taste when we kiss. Take my hand. Come back to the land. Where everything's ours. For a few hours. Let me see you. Stripped. Let me hear you. Make decisions. Without your television. Let me hear you speaking. Just for me. Let me see you. Stripped. Let me hear you. Make decisions. Without your television. Let me hear you speaking. Just for me. Let me see you. Stripped.

 

Vertaling

Kom met me mee. In de bomen. We zullen op het gras liggen. En laten de uren voorbij gaan. Neem mijn hand. Kom terug naar het land. Laten we weggaan. Voor één dag maar. Laat me je zien. Gestript. Metropolis. Heeft niets met dit. Je ademt dampen in. Ik proef als we zoenen. Pak mijn hand. Kom terug naar het land. Waar alles van ons is. Voor een paar uur. Laat me je zien. Ontdaan. Laat me naar je luisteren. Beslissingen nemen. Zonder je televisie. Laat me je horen spreken. Alleen voor mij. Laat me je zien. Ontdaan. Laat me je horen. Beslissingen nemen. Zonder je televisie. Laat me je horen spreken. Alleen voor mij. Laat me je zien. Ontdaan.