Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: randy newman Songtekst: back on my feet again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: randy newman - back on my feet again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back on my feet again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van randy newman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van randy newman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back on my feet again .

Origineel

Doctor, let me tell you something about myself I'm a college man and I'm very wealthy I've got no time to trifle with trash like you Cause I must be 'bout my business My brother's a machinist in a textile mill And he makes more money than you ever will He just got married to a Polish girl With a space between her teeth My sister's a dancer up in Baltimore At a small cafe on Main But she ran off with a Negro from the Eastern Shore Dr., she didn't even know his name Get me back on my feet again Back on my feet again Open the door and set me free Get me back on my feet again He took her down to Mobile in a railroad train He said, "Driver, take me to the Hotel Paree" He went into the washroom Washed his face and hands When he come out he was white as you and me He said, "Girl, I ain't a Negro I'm a millionaire As you can plainly see So many women were after my money But I'm proud to say that you were only after me "I'm going to teach you to play polo and how to water ski And you won't have to dance no more And I no longer have to pretend to be A Negro from the Eastern Shore." Doctor, Doctor, what you say How 'bout letting me out today? Ain't no reason for me to stay Everybody's so far away Get me back on my feet again Back on my feet again Open the door and set me free Get me back on my feet again

 

Vertaling

Dokter, laat me u iets over mezelf vertellen. Ik ben een universiteitsman en ik ben erg rijk. Ik heb geen tijd om te rotzooien met uitschot zoals jij Want ik moet met mijn eigen zaken bezig zijn Mijn broer is een machinist in een textielfabriek En hij verdient meer geld dan jij ooit zult verdienen Hij is net getrouwd met een Pools meisje Met een ruimte tussen haar tanden Mijn zus is een danseres in Baltimore In een klein café op Main Maar ze ging er vandoor met een neger van de Eastern Shore Dokter, ze wist niet eens hoe hij heette. Zet me weer op m'n voeten Back on my feet again Open de deur en laat me vrij Zet me weer op m'n voeten Hij nam haar mee naar Mobile in een trein. Hij zei: "Machinist, breng me naar Hotel Paree." Hij ging naar de wasruimte. waste zijn gezicht en handen Toen hij naar buiten kwam, was hij zo wit als jij en ik. Hij zei: 'Meid, ik ben geen neger, ik ben een miljonair. Zoals je duidelijk kan zien Zoveel vrouwen zaten achter mijn geld aan Maar ik ben trots om te zeggen dat jij alleen achter mij aan zat "Ik ga je leren poloën en waterskiën En je hoeft niet meer te dansen En ik hoef me niet langer voor te doen als een neger van de Eastern Shore te zijn." Dokter, dokter, wat zeg je ervan Waarom laat je me er vandaag niet uit? Er is geen reden voor mij om te blijven Everybody's so far away Zet me weer op m'n voeten Back on my feet again Open de deur en laat me vrij Zet me weer op m'n voeten