Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: randy newman Songtekst: last night i had a dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: randy newman - last night i had a dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van last night i had a dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van randy newman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van randy newman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals last night i had a dream .

Origineel

[Verse 1] Last night I had a dream You were in it, and I was in it with you And everyone that I know And everyone that you know was in my dream I saw a vampire, I saw a ghost Everybody scared me, but you scared me the most In the dream I had last night In the dream I had last night [Pre-Chorus] It started out in a barnyard at sundown And everyone was laughing And you were lying on the ground [Chorus] You said, "honey, can you tell me what your name is?" "Honey, can you tell me what your name is?" I said, "you know what my name is" [Verse 2] Last night I had a dream You were in it, and I was in it with you And everyone that I know And everyone that you know was in my dream I saw a vampire, I saw a ghost Everybody scared me, but you scared me the most In the dream I had last night In the dream I had last night, in my dream

 

Vertaling

[Verse 1] Afgelopen nacht had ik een droom Jij was er in, en ik was er met jou in En iedereen die ik ken En iedereen die jij kent zat in mijn droom Ik zag een vampier, ik zag een geest Iedereen maakte me bang, maar jij maakte me het meest bang In de droom die ik afgelopen nacht had In de droom die ik vannacht had [Pre-Chorus] Het begon op een boerenerf bij zonsondergang En iedereen lachte En jij lag op de grond [refrein] Je zei, "schat, kun je me vertellen hoe je heet?" "Schatje, kan je me zeggen hoe je heet?" Ik zei, "je weet hoe ik heet" [Vers 2] Afgelopen nacht had ik een droom Jij was er in, en ik was er met jou in En iedereen die ik ken En iedereen die jij kent zat in mijn droom Ik zag een vampier, ik zag een geest Iedereen maakte me bang, maar jij maakte me het meest bang In de droom die ik afgelopen nacht had In de droom die ik vannacht had, in mijn droom