Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rascal experience Songtekst: freedom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rascal experience - freedom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van freedom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rascal experience! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rascal experience en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals freedom .

Origineel

There's a girl called Freedom besides me. She's quite drunk but she doesn't mind it. She wants more shots down to lose her mind. 'cause maybe this way there would be no guilt. To the things that she might say. But when it's done. There's no place to escape. And she tries to be hardcore. But she's just a little girl. Who lives in daddy's house. And didn't know the world. And perhaps it looks like. She's addicted to wine. She'll be there doing fine. And she tries to be hardcore. But she's just a little girl. Who lives in daddy's house. And didn't know the world. And she tries to be hardcore. But she's just a little girl. Who lives in daddy's house. And didn't know the world

 

Vertaling

Er is een meisje, Freedom, naast me. Ze is nogal dronken, maar ze vindt het niet erg. Ze wil meer drankjes om haar verstand te verliezen. Want misschien zou er op deze manier geen schuldgevoel zijn. Aan de dingen die ze zou kunnen zeggen. Maar als het gedaan is. Er is geen plaats om te ontsnappen. En ze probeert hardcore te zijn. Maar ze is maar een klein meisje. Die in papa's huis woont. En de wereld niet kent. En misschien lijkt het erop. Ze is verslaafd aan wijn. Het komt wel goed met haar. En ze probeert hardcore te zijn. Maar ze is maar een klein meisje. Die in papa's huis woont. En de wereld niet kent. En ze probeert hardcore te zijn. Maar ze is maar een klein meisje. Die in pappa's huis woont. En de wereld niet kent.