Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rasmus Songtekst: In De Shadows

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rasmus - In De Shadows ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In De Shadows? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rasmus! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rasmus en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In De Shadows .

Origineel

Ooh, ooh ooh, ooh No sleep No sleep until I´m done with finding the answer Won´t stop Won´t stop before I find the cure for this cancer Sometimes I feel like I´m going down and so disconnected Somehow I know that I´m haunted to be wanted ref. I´ve been watching I've been waiting In the shadows For my time I´ve been searching I´ve been living For tomorrows All my life Ooh, ooh (x2) In the shadows Ooh, ooh (x2) In the shadows They say That I must learn to kill before I can feel safe But I I´d rather kill myself Than turn into their slave Sometimes I feel like I should go and play with the thunder Somehow I just dont want to stay and wait for the wonder ref. I´ve been watching I've been waiting In the shadows For my time I´ve been searching I´ve been living For tomorrows All my life lately I´ve been Walking Walking in circles Watching Waiting for something Feel me Touch me Heal me Come take me higher ref. I´ve been watching I've been waiting In the shadows For my time I´ve been searching I´ve been living For tomorrows All my life ref. I've been watching I've been waiting I've been searching I've been living For tomorrows Ooh, ooh (x2) In the shadows Ooh, ooh (x2) In the shadows I've been waiting...

 

Vertaling

Ooh, ooh ooh, ooh Geen slaap Geen slaap tot ik klaar ben met het vinden van het antwoord Zal niet stoppen Zal niet stoppen voordat ik vind de behandeling voor deze vorm van kanker Soms Ik voel me alsof ik ga naar beneden en dus losgekoppeld Hoe dan ook Ik weet dat ik achtervolgd te worden gezocht ref. Ik heb het kijken naar Ik heb gewacht In de schaduw Voor mijn tijd Ik heb gezocht Ik heb geleefd Voor morgen Mijn hele leven Ooh, ooh (x2) In de schaduw Ooh, ooh (x2) In de schaduw Ze zeggen Dat ikmoeten leren om te doden voordat ik veilig kunnen voelen Maar ik Ik zou mezelf eerder doden Dan om te zetten in hun slaaf Soms Ik voel me alsof ik moet gaan en spelen met de donder Hoe dan ook Ik enkel wilt blijven en wachten op het wonder ref. Ik heb het kijken naar Ik heb gewacht In de schaduw Voor mijn tijd Ik heb gezocht Ik heb geleefd Voor morgen Mijn hele leven de laatste tijd Ik ben geweest Wandelen Wandelen in cirkels Kijken Wachten op iets Voel me Touch me Genees mij Kom me hoger ref. Ik heb het kijken naar Ik heb gewacht In de schaduw Voor mijn tijd Ik heb gezocht Ik heb geleefd Voor morgen Mijn hele leven ref. Ik heb het kijken naar Ik heb gewacht Ik heb gezocht Ik heb geleefd Voor morgen Ooh, ooh (x2) In de schaduw Ooh, ooh (x2) In de schaduw Ik heb gewacht ...