Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Rather Be Songtekst: Clean Bandit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Rather Be - Clean Bandit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Clean Bandit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Rather Be! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Rather Be en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Clean Bandit .

Origineel

We're a thousand miles from comfort We have travelled land and sea But as long as you are with me There's no place I'd rather be I would wait for ever Exalted in the sea As long as I'm with you My heart continues to beat With every step we take Kyoto to the bay Strolling so caseally We're different and the same Get you another name Switch up the battery If you gave me a chance I whould take it It's a shot in the dark But I'll make it Know with all of your heart You can shake me When I'm with you There's no place I'd rather be No no no no no No place I'd rather be (2x) We set out on a mission To find our inner peace Make it everlasting So nothing's incomplete It's easy being with you Sacred simplicty As long as we're together There's no place I'd rather be With every step we take Kyoto to the bay Strolling so caseally We're different and the same Get you another name Switch up the battery If you gave me a chance I whould take it It's a shot in the dark But I'll make it Know with all of your heart You can shake me When I'm with you There's no place I'd rather be No no no no no No place I'd rather be (3x) Whem I'm with you There's no place I'd rather be Ohhhhh Be be be be be Be be be be be Yeahh Yehahh Yeahh Yieahhha If you gave me a chance I whould take it It's a shot in the dark But I'll make it Know with all of your heart You can shake me When I'm with you There's no place I'd rather be No no no no no No place I'd rather be (3x) Whem I'm with you There's no place I'd rather be No no no no no No place I'd rather be (3x) Whem I'm with you There's no place I'd rather be

 

Vertaling

We zijn een duizend mijl van het comfort We hebben land en zee gereisd Maar zolang je bij me bent Er is geen plek waar ik liever Ik zou wachten tot in eeuwigheid Verheven in de zee Zolang ik bij je ben Mijn hart blijft kloppen Met elke stap die we zetten Kyoto bij de baai Slenteren zo caseally Wij zijn anders en hetzelfde Krijg je een andere naam Schakel de batterij Als je me een kans gaf Ik zou zij nemen Het is een schot in het donker Maar ik zal het goedmaken Weet met heel je hart U kunt schuddenme Als ik bij jou ben Er is geen plaats Ik zou eerder Nee nee nee nee nee Geen plek waar ik liever (2x) We vertrokken op een missie Om onze innerlijke vrede te vinden Maak het eeuwige Dus niets is onvolledig Het is gemakkelijk om met u Sacred simplicty Zolang we samen zijn Er is geen plek waar ik liever Met elke stap die we zetten Kyoto bij de baai Slenteren zo caseally Wij zijn anders en hetzelfde Krijg je een andere naam Schakel de batterij Als je me een kans gaf Ik zou zij nemen Het is een schot in dedonker Maar ik zal het goedmaken Weet met heel je hart Je kan me schudden Als ik bij jou ben Er is geen plaats Ik zou eerder Nee nee nee nee nee Geen plek waar ik liever (3x) Whem ik ben met u Er is geen plek waar ik liever Ohhhhh Worden zijn te worden zijn Worden zijn te worden zijn Yeahh Yehahh Yeahh Yieahhha Als je me een kans gaf Ik zou zij nemen Het is een schot in het donker Maar ik zal het goedmaken Weet met heel je hart Je kan me schudden Als ik bij jou ben Er is geen plaats Ik zou eerder Nee nee nee nee nee Geen plaatsIk zou eerder (3x) Whem ik ben met u Er is geen plek waar ik liever Nee nee nee nee nee Geen plek waar ik liever (3x) Whem ik ben met u Er is geen plek waar ik liever