Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ratt Songtekst: all the way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ratt - all the way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all the way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ratt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ratt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all the way .

Origineel

I can't believe it's never crossed your mind That I'm always the last you call at night Never gonna believe a word you say You got hell to pay This was meant to be I'll make ya scream and shout Yeah you know I like it loud Let's go all the way Step by step I'm movin' forward Let's go all the way Someone like you is gonna make me crazy I still get this feelin' deep inside You know it's something that I just can't hide Now you know it's something worth waiting for I'm gonna nail ya to the floor You can show me, but I will live to tell You can take me home tonight Let's go all the way Step by step I'm movin' forward Let's go all the way Someone like you is gonna make me crazy Let's go all the way Maybe by numbers colors baby Let's go all the way I gotta have you or I'll go crazy Why, yeah, your cryin', yeah, yeah This was meant to be I'll make ya scream and shout Yeah you know I like it loud Let's go all the way Step by step I'm movin' forward Let's go all the way Someone like you is gonna make me crazy Let's go all the way Let's go all the way Maybe by numbers colors baby Let's go all the way I gotta have you or I'll go crazy Why, yeah, your cryin' Let's go all the way Let's go all the way Let's go all the way Let's go all the way

 

Vertaling

Ik kan niet geloven dat het nooit bij je opgekomen is Dat ik altijd de laatste ben die je 's avonds belt Ik geloof nooit een woord van wat je zegt. Je hebt de hel te betalen Dit had zo moeten zijn. Ik zal je laten schreeuwen en gillen Yeah you know I like it loud Let's go all the way Stap voor stap ga ik vooruit Let's go all the way Someone like you is gonna make me crazy I still get this feelin' deep inside You know it's something that I just can't hide Nu weet je dat het iets is om op te wachten Ik nagel je aan de vloer vast Je kunt het me laten zien, maar ik zal leven om het te vertellen Je kunt me vanavond mee naar huis nemen Let's go all the way Step by step I'm movingin' forward Let's go all the way Someone like you is gonna make me crazy Let's go all the way Maybe by numbers colors baby Let's go all the way Ik moet je hebben of ik word gek Why, yeah, your cryin', yeah, yeah This was meant to be I'll make ya scream and shout Yeah you know I like it loud Let's go all the way Step by step I'm movin' forward Let's go all the way Someone like you is gonna make me crazy Let's go all the way Let's go all the way Maybe by numbers colors baby Let's go all the way I gotta have you or I'll go crazy Why, yeah, your cryin' Let's go all the way Let's go all the way Let's go all the way Let's go all the way