Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: raul rodrigues Songtekst: jeito confuso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: raul rodrigues - jeito confuso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jeito confuso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van raul rodrigues! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van raul rodrigues en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jeito confuso .

Origineel

Cadê você?. Amanheceu e nem estás aqui. Faz um ano que te conheci. E você sem me conhecer. Tô louco aqui. Hoje eu quero a presença. Amanhã sem ausência. Iria até lhe pedir, se eu não me confundi. Se eu não me confundi. Eu vou até você, eu vou até você. Mais esse jeito confuso. Eu não sei seu eu te amo. Não sei te clamo. Eu não sei se te vejo. Eu não sei se eu te beijo. Eu me senti perdido. Que saudade louca eu nem tenho você. O quer que eu vou fazer e pelo amor de Deus. Tô pedindo socorro. Tô pedindo socorro. Kd você?. Já nem sei se é saudades. Mais eu tenho vontade de escutar bem baixinho. Conhecer seu carinho

 

Vertaling

Waar ben je? Het is ochtend en je bent er niet eens. Het is een jaar geleden dat ik je ontmoette. En je kende me niet. Ik ben gek hier. Vandaag wil ik aanwezigheid. Morgen zonder afwezigheid. Ik zou het je zelfs vragen, als ik niet in de war ben. Als ik niet in de war ben. Ik kom naar jou, ik kom naar jou. Maar deze verwarde manier. Ik weet niet of ik van je hou. Ik weet niet of ik van je hou. Ik weet niet of ik je zie. Ik weet niet of ik je kus. Ik voel me verloren. Wat een gek verlangen. Ik heb jou niet eens. Wat zal ik doen? Voor de liefde van God. Ik roep om hulp. Ik roep om hulp. Waar ben je? Ik weet niet eens of ik je mis. Maar ik wil je heel zachtjes horen. Om uw genegenheid te kennen