Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: raul seixas Songtekst: canceriano sem lar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: raul seixas - canceriano sem lar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van canceriano sem lar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van raul seixas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van raul seixas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals canceriano sem lar .

Origineel

CANCERIANO SEM LAR (Clínica Tobias Blues). Raul Seixas. Estou sentado em minha cama. Tomando meu café prá fumar. Trancado dentro de mim mesmo. Eu sou um canceriano sem lar. Estou sentado em minha cama. Tomando meu café prá fumar. É, é, porém, mas, todavia. Eu sou um canceriano sem lar. Eu tomo café pra mim não chorar. Pergunto à nuvem preta quando o sol vai brilhar. Estou sentado em minha vida. E o soro que me induz a lutar. Estou na Clínica Tobias. Tão longe do aconchego do lar. All right, man. Play the blues. Clínica Tobias Blues.

 

Vertaling

CANCERIAN NO HOME (Tobias Blues Kliniek). Raul Seixas. Ik zit op mijn bed. Ik drink mijn koffie om te roken. Opgesloten in mezelf. Ik ben een Kreeft zonder thuis. Ik zit op mijn bed. Ik drink mijn koffie om te roken. Ja, ja, maar, maar, maar, maar. Ik ben een dakloze Kreeft. Ik drink koffie zodat ik niet huil Ik vraag de zwarte wolk wanneer de zon zal schijnen Ik zit in mijn leven En het serum dat me aanzet om te vechten. Ik ben in de Tobias Kliniek. Zo ver van de warmte van thuis. Oké, man. Speel de blues. Tobias Blues Clinic.