Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: raul torres e florencio Songtekst: do lado que o vento vai

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: raul torres e florencio - do lado que o vento vai ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do lado que o vento vai? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van raul torres e florencio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van raul torres e florencio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do lado que o vento vai .

Origineel

Adeus, morena! Eu vou. Do lado que o vento vai. Amanhã, muito cedinho,. Peço a bênção dos meus pais.. Me fizeram judiação,. É coisa que não se faz!. Adeus, morena! Eu vou,. Adeus, eu vou pro sertão de Goiás!. Na passagem da porteira. Quem achar um lenço é meu,. Que caiu da algibeira. No pulo que o macho deu.. Quando de ti me afastei,. No Riacho da Alegria,. Tanto os meus olhos choravam,. Como o riacho corria...

 

Vertaling

Dag, brunette! Ik ga. De manier waarop de wind waait. Morgen, helder en vroeg. Ik vraag de zegen van mijn ouders... Ze deden me onrecht aan. Dat kun je niet maken. Dag, brunette! Ik ga... Vaarwel, ik ga naar de achterlanden van Goiás! Bij de poort. Wie een zakdoek vindt, is van mij. Het viel uit zijn zak. Toen het mannetje sprong... Toen ik bij je wegging. In de Kreek van Vreugde. Mijn ogen huilden zo. Toen de stroom vloeide...