Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Raulin Rodriguez Songtekst: Una Mujer Como Tu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Raulin Rodriguez - Una Mujer Como Tu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Una Mujer Como Tu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Raulin Rodriguez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Raulin Rodriguez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Una Mujer Como Tu .

Origineel

Una mujer como tu nunca yo la encontrare porque en mi vida tu fuiste amor de primera vez te fuiste se que te fuiste y para nunca volver y si algun dia tu vuelve aqui yo te esperare vuelve, vuelve a mis brazos otra vez vuelve que te esperare en el mismo lugar(x2) ese camino tan largo mi vida yo no lo se yo solo se que te quiero y nunca te olvidare cariño si me olvidaste mi vida no puede ser yo solo vivo esperandote que regrese otra vez vuelve, vuelve a mis brazos otra vez vuelve que te esperare en el mismo lugar(x3)

 

Vertaling

Een vrouw zoals jij Ik vindt het nooit omdat je in mijn leven eerste liefde Ben je links je wegging en nooit terug te keren en als je ooit weer Ik wacht hier terug, terug naar mijn armen weer je wacht opnieuw op dezelfde plaats (x2) de lange weg mijn leven ik weet het niet Ik weet alleen dat ik van je hou en je nooit vergeten honing als je vergat mij mijn leven kan niet worden Ik woon gewoon te wachten tot terug te komen terug, terug naar mijn armen weer je wacht opnieuw op dezelfde plaats (x3)