Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ravaughn Songtekst: Best Friend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ravaughn - Best Friend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Best Friend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ravaughn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ravaughn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Best Friend .

Origineel

I know you got that perfect 20/20 baby No need for them glasses or them contacts So telle me why, tell me why, Why can’t you see? Everytime you’re kissing her in front of me It hurts, I’m human Baby It hurts I’m not your fuckin best friend I’ve been sittin’ on this bench too long While you’re playing with these Basic fake chicks And come complaining when it all goes wrong If you open your eyes And give sense a good try I’ll be all you need And more Than a fuckin best friend Was I ever an option on the phone talking 2 o’clock in the morning Asking me to fix what’s broken Open up my heart and then you stole it Those random times I cross your mind Do I give you butterflies? Cuz baby I get chills every time I chill watcha I’m not your fuckin best friend I’ve been sittin’ on this bench too long While you’re playing with these Basic fake chicks And come complaining when it all goes wrong If you open your eyes And give sense a good try I’ll be all you need And more Than a fuckin best friend You can’t tell me I’m crazy for felling this way And maybe it’s the wrong time but I’m in the right place So while you got me here look me straight in the eyes And tells me everything I feel is a lie Whoaaaaa Cause’ I’m not your fuckin best friend I’ve been sittin’ on this bench too long While you’re playing with these Basic fake chicks And come complaining when it all goes wrong If you open your eyes And give sense a good try I’ll be all you need And more Than a fuckin best friend Who oh oh ho Why can’t you see it? It could be me and you I’ll be all you need And more Than a fuckin best friend

 

Vertaling

Ik weet dat je dat perfecte 20/20 Baby Geen noodzaak voor hen een bril of ze contacten Dus Telle me waarom, vertel me waarom, Waarom kan je niet zien? Iedere keer dat je haar kussen voor mij Het doet pijn, ik ben menselijk baby Het doet pijn Ik ben niet je fuckin beste vriend Ik heb Sittin 'op dit bankje te lang Terwijl je speelt met deze Basis nep kuikens En komen klagen als het allemaal mis gaat Als je je ogen open En geef gevoel een goede kans Ik zal alles wat je nodig hebt En meer Dan een fuckin bestvriend Was ik ooit een optie op de telefoon praten 02:00 in de ochtend Vraagt ​​me om te bevestigen wat gebroken is Open mijn hart en dan stal je Die willekeurige keren dat ik je hoofd Geef ik je vlinders? Cuz baby Ik krijg rillingen elke keer als ik chill watcha Ik ben niet je fuckin beste vriend Ik heb Sittin 'op dit bankje te lang Terwijl je speelt met deze Basis nep kuikens En komen klagen als het allemaal mis gaat Als je je ogen open En geef gevoel een goede kans Ik zalalles wat je nodig hebt En meer Dan een fuckin beste vriend Je kunt me niet vertellen dat ik gek ben voor het vellen van deze manier En misschien is het het verkeerde moment, maar ik ben op de juiste plaats Dus terwijl je hebt me hier kijkt me recht in de ogen En vertelt me ​​alles wat ik voel is een leugen Whoaaaaa Oorzaak 'Ik ben niet je fuckin beste vriend Ik heb Sittin 'op dit bankje te lang Terwijl je speelt met deze Basis nep kuikens En komen klagen als het allemaal mis gaat Als je je ogen open En geven zin een goedeproberen Ik zal alles wat je nodig hebt En meer Dan een fuckin beste vriend Wie oh oh ho Waarom kan je niet zien? Het kan u en mij zijn Ik zal alles wat je nodig hebt En meer Dan een fuckin beste vriend