Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: raven symone Songtekst: my christmas wish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: raven symone - my christmas wish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my christmas wish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van raven symone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van raven symone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my christmas wish .

Origineel

Its My Christmas Wish. That You Love Me Too. I Wanna Spend Everyday With You. Its My Christmas Wish. That You’ll Always Be There. Cause Without You I Know I'd Be Nowhere. Oh. I've Been Lovin' You For So Long. Baby I Cant Pretend (ummm). These Feelings For You Oh Will Never End (oh). Why I Don’t Know What I Can Do. I Can Not Say. But I Cant Go On Another Day. Living This Way (hey). [Chorus:]. Its My Christmas Wish That You Love Me Too. I Wanna Spend Everyday With You. Its My Christmas Wish That You’ll Be There. Without You I Know That I'd Be Nowhere. My Christmas Wish Your My Christmas Wish. Sometimes Christmas Can Feel Like The Lonelyest Times. Lonely Time Of The Year. Cause I Can't Have You Baby. Holding Me / Holding Me Near (oh oh). [Chorus]. And When I Wish Upon My Christmas Star. My Christmas Wish Will Be To Be Where You Are. Until I Neal Down And Pray. That You Will Be Mine On Christmas Day. [Chorus 2x]

 

Vertaling

Het is mijn kerstwens. Dat je ook van mij houdt. Ik wil elke dag met je doorbrengen. Het is mijn kerstwens. Dat je er altijd zult zijn. Want zonder jou weet ik dat ik nergens ben. Oh. I've been Lovin' You For So Long. Baby I Cant Pretend (ummm). Deze gevoelens voor jou zullen nooit eindigen. Why I Don't Know What I Can Do. Ik kan niet zeggen. But I Cant Go On Another Day. Living This Way (hey). [refrein:]. Its My Christmas Wish That You Love Me Too. Ik wil elke dag met je doorbrengen. Its My Christmas Wish That You'll Be There. Zonder jou weet ik dat ik nergens zou zijn. Mijn kerstwens, jouw kerstwens. Soms kan Kerstmis voelen als de eenzaamste tijd van het jaar. Een eenzame tijd van het jaar. Cause I Can't Have You Baby. Holding Me / Holding Me Near (oh oh). [refrein]. And When I Wish Upon My Christmas Star. Mijn kerstwens zal zijn om te zijn waar je bent. Until I Neal Down And Pray. Dat jij de mijne zal zijn op eerste kerstdag. [refrein 2x]