Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ravers On Drope Songtekst: Trip 2 Wonderland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ravers On Drope - Trip 2 Wonderland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Trip 2 Wonderland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ravers On Drope! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ravers On Drope en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Trip 2 Wonderland .

Origineel

Get on trip with me tonight follow me to the other side dancing together hand in hand takin ' a trip to wonderland there is a place for you and me like in your wildest fantasy come with me and take my hand enjoy a trip to wonderland

 

Vertaling

Ga op reis met mij vanavond volg mij naar de andere kant dansen samen hand in hand takin 'een reis naar wonderland er is een plaats voor jou en mij net als in je wildste fantasie Kom met mij mee en neem mijn hand genieten van een reis naar wonderland