Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ray & Anita Songtekst: In Da Name Of Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ray & Anita - In Da Name Of Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In Da Name Of Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ray & Anita! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ray & Anita en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In Da Name Of Love .

Origineel

When I need to get away From all this negativity Music takes me to a place Where my mind can be at ease Yeah I got my swag on Get it twisted In da name of love Yeah you're all uplifted Haters, who you think you is Why you runnin' your mouth All up in my biz Still unlimited You're so limited Recognize style 'Cause I'm oh so kickin' it Yeah you know where I got it from When I grab the mic It explodes like a bomb I put it down for the white, the yellow, the purple All come around in a circle I put it down for the white, the yellow, the purple All come around in a circle It's not only what you want It's only what you can get Out of it In da name of love It's not only what you want It's only what you can get Out of it In da name of love Take me to the star Let your love rain down on me Embrace me with the music And set me free I got my hands up in the air Take me away 'Cause I don't care no more 'Bout what tommorow brings Until the fat lady sings I'm getting out of control I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da name of love I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da name of love It's not only what you want It's only what you can get Out of it In da name of love It's not only what you want It's only what you can get Out of it In da name of love When I need to get away From all this negativity Music takes me to a place Where my mind can be at ease I got my hands up in the air Take me away 'Cause I don't care no more 'Bout what tomorrow brings Until the fat lady sings I'm getting out of control I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da name of love I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da name of love It's not only what you want It's only what you can get Out of it In da name of love It's not only what you want It's only what you can get Out of it In da name of love

 

Vertaling

Toen ik nodig om weg te komen Van al deze negativiteit Muziek brengt me naar een plek Waar mijn gedachten kan worden op hun gemak Ja, ik heb mijn swag op Get it twisted In da naam van liefde Ja, u allen bent verheven Haters, wie je denkt dat je is Waarom je runnin 'je mond Al in mijn biz Nog onbeperkt Je bent zo beperkt Herkennen stijl 'Cause I'm oh so kickin' it Ja je weet waar ik het van Toen ik pak de microfoon Hij ontploft als een bom Ik leg het neer voor de witte, de gele, de paarse Overal komen in een cirkel Ik leg het neer voor de witte, de gele, de paarse Overal komen in een cirkel Het is niet alleen wat je wilt Het is maar wat je kunt krijgen Eruit In da naam van liefde Het is niet alleen wat je wilt Het is maar wat je kunt krijgen Eruit In da naam van liefde Breng me naar de ster Laat uw liefde Rain Down On Me Omhels me met de muziek En set me free Ik heb mijn handen in de lucht Take me away 'Cause I don't care niet meer 'Bout wat morgen brengt Totde dikke dame zingt I'm getting out of control I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da naam van liefde I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da naam van liefde Het is niet alleen wat je wilt Het is maar wat je kunt krijgen Eruit In da naam van liefde Het is niet alleen wat je wilt Het is maar wat je kunt krijgen Eruit In da naam van liefde Toen ik nodig om weg te komen Van al deze negativiteit Muziek brengt me naar een plek Waar mijn gedachten kan worden op hun gemak Ik heb mijn handen in de lucht Take me away 'Cause I don't care niet meer 'Bout wat morgen brengt Tot de dikke dame zingt I'm getting out of control I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da naam van liefde I'm losing my mind I'm getting out of control I'm losing my mind In da naam van liefde Het is niet alleen wat je wilt Het is maar wat je kunt krijgen Eruit In da naam van liefde Het is niet alleen wat je wilt Het is alleenwat je kunt krijgen Eruit In da naam van liefde