Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray anthony Songtekst: marilyn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray anthony - marilyn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van marilyn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray anthony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray anthony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals marilyn .

Origineel

An angel in lace, A fabulous face, That's no exggeration, That's my Marilyn. No gal, I believe, Beginning with Eve, Could weave a fascination like my Marilyn. She made me a poet, Thinking up romantic themes, Though she may not know it, she's all mine in my dreams! I've planned everything, The church and the ring, The one who doesn't know it yet Is Marilyn. She hasn't said "Yes" I have to confess: I haven't kissed, or even met My Marilyn. But if luck is with me She'll be my bride forevermore; I'll be marryin', carryin' Marilyn through my door!!!

 

Vertaling

Een engel in kant, Een fabelachtig gezicht, Dat is niet overdreven, Dat is mijn Marilyn. Geen meid, geloof ik, Beginnend met Eva, Kan een fascinatie weven als mijn Marilyn. Ze maakte van mij een dichter, Het bedenken van romantische thema's, Hoewel ze het misschien niet weet, Ze is helemaal van mij in mijn dromen! Ik heb alles gepland, De kerk en de ring, Degene die het nog niet weet Is Marilyn. Ze heeft nog geen ja gezegd. Ik moet bekennen: Ik heb nog niet gekust, of zelfs maar ontmoet Mijn Marilyn. Maar als het geluk met mij is Zal zij voor altijd mijn bruid zijn; Ik zal trouwen, Marilyn door mijn deur dragen!!!