Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: baby won’t you please come home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - baby won’t you please come home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby won’t you please come home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby won’t you please come home .

Origineel

Baby won't you please come home? 'Cause your daddy's all alone I have tried in vain Never no more to call your name When you left you broke my heart Because I never thought we'd part Every hour in the day you will hear me say "Baby come home" Baby won't you please come home? Because your daddy's so alone I have tried in vain Never no more to ever call your name When you left you broke my heart Because I never thought we'd part Every hour in the day you will hear me say "Baby come on home", daddy needs baby Baby won't you please come home?

 

Vertaling

Schatje, wil je alsjeblieft naar huis komen? Want je vader is helemaal alleen Ik heb tevergeefs geprobeerd Nooit meer je naam te roepen Toen je wegging brak je mijn hart Omdat ik nooit gedacht had dat we uit elkaar zouden gaan Elk uur van de dag zal je me horen zeggen "Schatje kom naar huis" Schatje, wil je alsjeblieft naar huis komen? Want je vader is zo alleen Ik heb tevergeefs geprobeerd Nooit meer je naam te roepen Toen je wegging brak je mijn hart Omdat ik nooit gedacht had dat we uit elkaar zouden gaan Elk uur van de dag zul je me horen zeggen "Baby kom naar huis", papa heeft baby nodig Baby wil je alsjeblieft naar huis komen?