Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: don’t change on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - don’t change on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t change on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t change on me .

Origineel

[Verse 1] Girl, you're my sunshine Take away the raindrops Make it all worthwhile Make all the pain stop Just like a river Keep love flowing Don't let our world stop Keep it going, oh Lord [Chorus] Well, I love you just the way you are Honey, don't change on me, yeah Don't you change on me I said, don't you change on me, no, no Girl, you're my lucky star Honey, don't change on me, yeah Oh please, don't change on me I keep begging, don't change on me, yeah [Verse 2] I used to wonder Where would I find Some kind of happiness And peace of mind I was living in darkness But then you came Bringing the sunlight Easing my pain, God [Chorus] [Verse 3] If there's a heaven Then this is my prayer I want to know you If we should meet there And then forever We'll walk together Nothing but sunshine No more stormy weather [Chorus] [x3]

 

Vertaling

[Verse 1] Girl, you're my sunshine Take away the raindrops Make it all worthwhile Make all the pain stop Just like a river Laat de liefde stromen Laat onze wereld niet ophouden Laat het doorgaan, oh Heer [refrein] Well, I love you just the way you are Schat, laat me niet in de steek, ja Don't you change on me Ik zei, laat me niet in de steek, nee, nee Meid, je bent mijn geluksster Schatje, laat me niet in de steek, ja Oh alsjeblieft, laat me niet in de steek Ik blijf smeken, laat me niet in de steek, ja [Verse 2] I used to wonder Where would I find Een soort van geluk En gemoedsrust Ik leefde in duisternis Maar toen kwam jij en bracht het zonlicht en verlichtte mijn pijn, God [Chorus] [Vers 3] Als er een hemel is Dan is dit mijn gebed Ik wil U kennen If we should meet there En dan voor altijd zullen we samen wandelen Niets dan zonneschijn Geen stormachtig weer meer [refrein] [x3]