Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: don’t set me free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - don’t set me free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t set me free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t set me free .

Origineel

[Verse 1] Don't set me free And leave me all alone Don't make me be Just a rolling stone Lock me up and throw the key away Make me a prisoner night and day And whatever you do to me Don't set me free[x2] On my knees I pray Have mercy on me Don't send me away Like a train jumping off a track Without you baby, I'd blow my stack And whatever you do to me Don't set me free [Pre-Chorus] Like a stamp on a letter, if you let me stick with you I could love you better, than anyone else can do [Chorus] So don't set me free Though I've done you wrong Baby can't you see Without you I can't get along Keep me in a state of agony Make me miserable as can be And whatever you do to me Don't set me free [Pre-Chorus] [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] Laat me niet vrij And leave me all alone Don't make me be Just a rolling stone Sluit me op en gooi de sleutel weg Maak me een gevangene dag en nacht En wat je ook met me doet Laat me niet vrij Op mijn knieën bid ik Heb medelijden met mij Stuur me niet weg Als een trein die van het spoor springt Zonder jou schat, zou ik mijn stapel opblazen En wat je ook met me doet Laat me niet vrij [Pre-Chorus] Als een postzegel op een brief, als je me bij je laat blijven Ik kan beter van je houden, dan iemand anders kan doen [refrein] So don't set me free Al heb ik je onrecht aangedaan Baby can't you see Without you I can't get along Hou me in een staat van kwelling Maak me ellendig als maar kan En wat je ook met me doet Don't set me free [Pre-Chorus] [Chorus]