Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: drifting blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - drifting blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drifting blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drifting blues .

Origineel

[Verse 1] Whoa, I'm so lonesome baby, now I am in a traveling mood, yes I am Whoa, I'm so lonesome now, now, honey I tell you I am in a traveling mood, um, hmm [Chorus 1] Guess I'll have to hop a freight to California Because I've got the traveling blues, yes I have [Verse 2] Sometime I feel like walking, now, now Well I have no walking shoes, no, no Well, sometime I feel like walking, now, now I tell you I got no walking shoes, do you believe me [Chorus 1] [Verse 3] Because I keep drifting and drifting like a ship out on the sea I keep drifting and drifting, now like a ship out on the sea, well You see I ain't got no, nobody in this world to care for me If my baby, if my baby would only take me back again Oh now if my baby now uh, would only take me back again Well I may not be good for nothing, baby But you see I haven't got no friends [Chorus 2] [x2] I'll give you all my money, now Tell me what more can I do, I want to know Just give some more [x3] Well, you may be a good little girl sometime But you just won't be true [Bridge] [x2] Bye, bye baby, now Baby, bye, bye, bye, bye (Bye baby, bye, bye baby) [Outro] Well, it's too late to worry I want you to know I said, oh, it's too late to cry Cry, cry, cry, no more

 

Vertaling

[Verse 1] Whoa, I'm so lonesome baby, now I am in a traveling mood, yes I am Whoa, I'm so lonesome now, now, honey I tell you I am in a traveling mood, um, hmm [Chorus 1] Guess I'll have to hop a freight to California Want ik heb de reisblues, ja dat heb ik [Verse 2] Soms heb ik zin om te lopen, nu, nu Wel, ik heb geen wandelschoenen, nee, nee Nou, soms heb ik zin om te lopen, nu, nu I tell you I got no walking shoes, do you believe me [Chorus 1] [Vers 3] Omdat ik blijf drijven en drijven als een schip op de zee Ik blijf drijven en drijven, nu als een schip op de zee, nou You see I ain't got no, nobody in this world to care for me Als mijn schatje, als mijn schatje me maar weer terug zou nemen Oh, als mijn schatje me nu maar weer terug zou nemen Wel, ik ben misschien niet goed voor niets, schatje But you see I haven't got no friends [Chorus 2] [x2] Ik geef je al mijn geld, nu Zeg me wat ik nog meer kan doen, ik wil het weten Geef gewoon wat meer [x3] Nou, je mag dan wel eens een braaf meisje zijn Maar je zult niet waar zijn [Bridge] [x2] Dag, dag baby, nu Baby, dag, dag, dag, dag (Bye baby, bye, bye baby) [Outro] Well, it's too late to worry I want you to know Ik zei, oh, het is te laat om te huilen Huil, huil, huil, niet meer