Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: get on the right track baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - get on the right track baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get on the right track baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get on the right track baby .

Origineel

Get on the right track, baby Get on the right track, baby Get on the right track, baby, yeah Come on home and treat me wrong again Get on the right track, baby Get on the right track, baby Get on the right track, baby, yeah Come on home and treat me wrong again Yeah, I've been so blue and lonely I've tried both night and day But I'm beggin' you just one more time Come back if you don't stay Get on the right track, baby Get on the right track, baby Get on the right track, baby, yeah Come on home and treat me wrong again Yeah, I know you know I love you And yet you broke my heart in two But it's because I love you That I don't care what you do Get on the right track, baby You better come on, now Get on the right track, baby, yeah Come on home and treat me wrong again, oh yeah Well, I'm beggin' you one more time, baby Down on bended knees Please, please come back home And give my poor heart ease Get on the right track, baby Get on the right track, baby Get on the right track, baby, yeah Come on home and treat me wrong one more again That's what I say now

 

Vertaling

Op het rechte pad, schatje Ga op het goede spoor, baby Op het rechte pad, baby, ja Kom naar huis en behandel me weer verkeerd Ga in het goede spoor, baby Ga in het goede spoor, baby Ga in het goede spoor, baby, yeah Kom naar huis en behandel me weer verkeerd Yeah, I've been so blue and lonely I've tried both night and day But I'm beggin' you just one more time Kom terug als je niet blijft Ga op het rechte pad, baby Ga op het goede spoor, baby Op het rechte pad, baby, ja Kom naar huis en behandel me weer verkeerd Ja, ik weet dat je weet dat ik van je hou En toch brak je mijn hart in tweeën Maar het is omdat ik van je hou Dat het me niet kan schelen wat je doet Ga op het rechte pad, baby Je kunt maar beter komen, nu Ga op het rechte pad, baby, ja Kom naar huis en behandel me weer verkeerd, oh ja Nou, ik smeek je nog één keer, schatje Down on bended knees Please, please come back home En geef mijn arme hart rust Ga op het rechte pad, baby Ga op het goede spoor, baby Ga op het rechte pad, baby, ja Kom naar huis en behandel me nog een keer verkeerd Dat is wat ik nu zeg