Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ray Charles Songtekst: Halleluhjah I Just Love Her So

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ray Charles - Halleluhjah I Just Love Her So ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Halleluhjah I Just Love Her So? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ray Charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ray Charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Halleluhjah I Just Love Her So .

Origineel

Let me tell you about a girl we know she's my baby and she lives next door, Every morning before the sun come's up, she brings my coffee in my favorite cup, That's why i know, yes i know, hallelujah i just lover her so When I'm in trouble and i have no friends I know she'll go with me until the end everybody asks me how i know, I smile at them and say she told me so Thats why i know, oh i know, hallelujah i love her so Now if i call her on her telephone, and tell her that i'm all alone By the time i count from one till four, i hear her ( knock knock knock knock ) on my door In the evening when the sun goes down, and there is nobody is around, She kissis me and hold me tight, and tell me daddy everything's alright, thats why i know, Ow yes i know, hallelujah i just love her so Now if i call her on her telephone, and tell her that i'm all alone By the time i count from one till four, i hear her ( knock knock knock knock ) on my door In the evening when the sun goes down, and there is nobody is around, She kissis me and hold me tight, and tell me daddy everything's alright, thats why i know, Ow yes i know, hallelujah i just love her so

 

Vertaling

Laat me je vertellen over een meisje weten we Ze is mijn baby en ze woont naast de deur, Elke ochtend voordat de zon komt op, brengt ze mijn koffie in mijn favoriete beker, Dat is waarom ik weet, ja ik weet het, halleluja ik gewoon minnaar haar zo Als ik in de problemen en ik heb geen vrienden Ik weet dat ze zal gaan met mij tot het einde iedereen vraagt me hoe weet ik, ik glimlach naar hen en zeggen dat ze vertelde me zo Thats waarom ik weet het, oh ik weet, Hallelujah I Love Her So Nu als ik bel haar op haar telefoon en vertel haar dat ik ben helemaal alleen Tegen de tijd dat ik tel van een tot vier, Ik hoor haar (Knock Knock Knock Knock) op mijn deur In de avond als de zon onder gaat, en er is niemand in de buurt, Ze kissis mij en Hou me vast, en vertel me papa alles goed, thats waarom ik weet het, Ow ja ik weet het, Hallelujah I just love haar zo Nu als ik bel haar op haar telefoon en vertel haar dat ik ben helemaal alleen Tegen de tijd dat ik tel van een tot vier, Ik hoor haar (Knock Knock Knock Knock) op mijn deur In de avond als de zon onder gaat, enEr is niemand in de buurt, Ze kissis mij en Hou me vast, en vertel me papa alles goed, thats waarom ik weet het, Ow ja ik weet het, Hallelujah I just love haar zo