Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: i don’t want no one but you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - i don’t want no one but you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don’t want no one but you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don’t want no one but you .

Origineel

There is a reason why I stop by tonight I just don t like the way we continue on fight Cause I need you in my life, I need you with me darling every day And I wish I knew the magic word to say to make the pain go away Said we need to talk it all over tonight It really doesn t matter who is wrong or right Cause the thing is you need me and I need you and that it s a fact, you know And we need to come together darling and make the feeling flow Chorus And I don t want no one but you No one else will ever do You are my sunshine You are my life Stay with me you re always there I ll love you til my dying day All of my love stays with you Cause I love you Oh baby I love you I love you I can tell just by the look upon my face You don t want to stay here No no this is not our place So come back with me girl to make it right Pack your clothes and come home babe with me tonight All I want is us to start to get along So I wish you change your mind about our love and come back home It is an awful feeling in my heart I have just for being alone girl Chorus And I don t want no one but you No one else will ever do You are my sunshine You are my life Stay with me you re always there I ll love you until my dying day All my love stays with you Cause I love you Oh baby I love you I love you And I don t want no one but you No one else will ever do You are my sunshine You are my sunshine You are my love You are my life Stay with me you re always there I ll love you until my dying day All of my love stays with you Cause I love you Oh baby I love you I love you And I don t want no one but you No one else will ever do You are my sunshine You are my life Stay with me you re always there

 

Vertaling

Er is een reden waarom ik vanavond langskom. Ik hou gewoon niet van de manier waarop we blijven vechten Want ik heb je nodig in mijn leven, ik heb je elke dag bij me nodig, schat. En ik wou dat ik het magische woord kende om de pijn te laten verdwijnen Ik zei dat we er vanavond over moeten praten. Het maakt echt niet uit wie fout of goed is Want het punt is dat jij mij nodig hebt en ik jou en dat is een feit, weet je En we moeten samen komen schat en het gevoel laten vloeien Refrein And I don't want no one but you Niemand anders zal ooit voldoen Jij bent mijn zonneschijn Jij bent mijn leven Blijf bij me je bent er altijd Ik zal van je houden tot mijn sterfdag Al mijn liefde blijft bij jou Want ik hou van je Oh baby ik hou van je ik hou van je Ik kan het zien aan mijn gezicht Je wilt hier niet blijven. Nee nee dit is niet onze plek Dus kom terug met mij meisje om het goed te maken Pak je kleren en kom vanavond met me mee naar huis Alles wat ik wil is dat we beginnen met elkaar op te schieten Dus ik wens dat je van gedachten verandert over onze liefde en naar huis komt Het is een vreselijk gevoel in mijn hart dat ik heb om alleen te zijn meisje Refrein En ik wil niemand anders dan jou Niemand anders zal het ooit doen Jij bent mijn zonneschijn Jij bent mijn leven Blijf bij me je bent er altijd Ik zal van je houden tot mijn sterfdag Al mijn liefde blijft bij jou Want ik hou van je Oh baby ik hou van je ik hou van je En ik wil niemand anders dan jou Niemand anders zal het ooit doen Jij bent mijn zonneschijn Jij bent mijn zonneschijn Jij bent mijn liefde Jij bent mijn leven Blijf bij me je bent er altijd Ik zal van je houden tot mijn sterfdag Al mijn liefde blijft bij jou Want ik hou van je Oh baby ik hou van je ik hou van je En ik wil niemand anders dan jou No one else will ever do Jij bent mijn zonneschijn Jij bent mijn leven Blijf bij me je bent er altijd