Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: i remember you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - i remember you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i remember you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i remember you .

Origineel

[Verse 1] Was it in Tahiti? Were we on the Nile? Long long ago, say an hour ago I recall that I saw your smile I remember you You're the one who made my dreams come true A few kisses ago I remember you You're the one who said "I love you, too" I do, didn't you know? I remember, too A distant bell And stars that fell Like rain out of the blue [Chorus] [x2] When my life is through And the angels ask me to recall The thrill of them all Then I shall tell them I remember you

 

Vertaling

[Verse 1] Was het in Tahiti? Waren we op de Nijl? Lang geleden, zeg maar een uur geleden Ik herinner me dat ik je glimlach zag Ik herinner me jou Jij bent degene die mijn dromen uit liet komen Een paar kusjes geleden herinner ik me jou Jij bent degene die zei "Ik hou ook van jou" Dat doe ik, wist je dat niet? Ik weet het ook nog. Een bel in de verte En sterren die vielen Als regen uit de blauwe lucht [refrein] [x2] Als mijn leven voorbij is En de engelen mij vragen om te herinneren De sensatie van hen allen Dan zal ik ze vertellen dat ik me jou herinner