Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: it never entered my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - it never entered my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it never entered my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it never entered my mind .

Origineel

[Verse 1] Once I laughed when I heard you saying That I'd be playing solitaire Uneasy in my easy chair It never entered my mind And once you told me I was mistaken That I'd awaken with the sun And ordered orange juice for one It never entered my mind You had what I lack, myself Now I even have to scratch my back myself [Chorus][x2] Once you warned me that if you scorned me I'd say a lonely prayer again And wish that you were there again To get into my hair again It never entered my mind

 

Vertaling

[Verse 1] Ooit lachte ik toen ik je hoorde zeggen That I'd be playing solitaire Ongemakkelijk in mijn luie stoel Het kwam nooit in me op En eens vertelde je me dat ik me vergiste Dat ik met de zon zou ontwaken En sinaasappelsap voor één besteld Het kwam nooit in me op Jij had wat ik miste, mezelf Nu moet ik zelfs zelf mijn rug krabben [refrein][x2] Ooit waarschuwde je me dat als je me minachtte Ik weer een eenzaam gebed zou zeggen En wenste dat je er weer was Om weer in mijn haar te kruipen Het is nooit in me opgekomen