Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: sinner’s prayer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - sinner’s prayer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sinner’s prayer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sinner’s prayer .

Origineel

[Chorus] Lord have mercy, lord have mercy on me [x2] [Verse 1] Well if I've done somebody wrong, lord, have mercy if you please I used to have plenty of money, the finest clothes in town But bad luck and trouble overtaken me, bound to get me down [Chorus] Please have mercy, lord have mercy on me [Verse 2] Well if i've done somebody wrong, lord, have mercy if you please Keep on working now, child Lord every morning Well if I've been a bad boy, baby, I declare I'll change my ways I don't want bad luck and trouble to follow me all my days [Chorus] Please have mercy, lord have mercy on me [Outro] Well if I've done somebody wrong, lord, have mercy if you please

 

Vertaling

[refrein] Heer heb medelijden, Heer heb medelijden met mij [x2] [Vers 1] Nou als ik iemand iets misdaan heb, heer, heb genade als u wilt Vroeger had ik veel geld, de mooiste kleren in de stad Maar pech en problemen overvielen me, en haalden me naar beneden [refrein] Heb medelijden, Heer, heb medelijden met mij [Verse 2] Nou als ik iemand kwaad heb gedaan, Heer, heb genade als je wilt Blijf werken nu, kind Lord every morning Nou als ik een slechte jongen ben geweest, baby, verklaar ik dat ik mijn manieren zal veranderen Ik wil niet dat pech en problemen me mijn hele leven achtervolgen [refrein] Heb medelijden, Heer heb medelijden met mij [Outro] Als ik iemand iets misdaan heb, Heer, heb medelijden, als u wilt