Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: so help me god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - so help me god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so help me god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so help me god .

Origineel

Bombarded by philosophies that satisfy the surface I flee to something deeper at the risk of seeking purpose How can I hang in this environmental state of being When everything I'm striving for it's nothing that I'm seeing Won't you take my heart, won't you take my soul Won't you come and make me whole again You, you've got what I need and you never retreat Unto you I will concede So help me God To put my faith in you So help me God Before I come unglued Call it my addiction I can't get enough of you So help me God To put my faith in you Infected by the skin I'm in that's starving with desire And Jesus ain't the latest thing to come across the wire I throw myself in mercy for I am the chief of sinners But daily taking up my cross Has brought it's share of splinters You're there when I call And you're there when I fall Even though I don't deserve it all You, you light my way Through the night and the day And from you I will not stray God so help me This is my soul's plea I'm desperately devoted I can't get enough of you Cause you are the one I love Cause you are the one I need Cause you are the one I'm seeking Cause you are the one for me

 

Vertaling

Gebombardeerd door filosofieën die aan de oppervlakte voldoen Ik vlucht naar iets diepers met het risico een doel te zoeken Hoe kan ik in deze milieutoestand van zijn blijven hangen Wanneer alles waar ik naar streef, niets is dat ik zie Wil je mijn hart niet nemen, wil je mijn ziel niet nemen Wil je niet komen en me weer heel maken Jij, jij hebt wat ik nodig heb en je trekt je nooit terug Aan U zal ik mij overgeven Zo helpe mij God Om mijn vertrouwen in U te stellen Dus help me God Voordat ik losraak Noem het mijn verslaving Ik kan niet genoeg van je krijgen Dus help me God Om mijn vertrouwen in U te stellen Besmet door de huid waarin ik zit en die verhongert van verlangen En Jezus is niet het laatste dat over de draad is gekomen Ik werp mezelf in genade want ik ben de grootste der zondaars Maar dagelijks mijn kruis opnemen Heeft zijn deel van splinters gebracht Je bent er als ik roep En U bent er als ik val Ook al verdien ik het niet allemaal Jij, jij verlicht mijn weg Door de nacht en de dag En van U zal ik niet afdwalen God, help me. Dit is de smeekbede van mijn ziel Ik ben wanhopig toegewijd Ik kan niet genoeg van je krijgen Want jij bent degene van wie ik hou Want jij bent degene die ik nodig heb Omdat jij degene bent die ik zoek Want jij bent de ware voor mij