Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ray Charles Songtekst: Take These Chains From My Heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ray Charles - Take These Chains From My Heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Take These Chains From My Heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ray Charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter R van Ray Charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Take These Chains From My Heart .

Origineel

(Take these chains from my heart and set me free) Take these chains from my heart and set me free You've grown cold and no longer care for me All my faith in you is gone but the heartaches linger on Take these chains from my heart and set me free Take these tears from my eyes and let me see Just a spark of the love that used to be If you love somebody new, let me find a new love, too Take these chains from my heart and set me free Give my heart just a word of sympathy (sympathy) Be as fair to my heart as you can be (you can be) Then if you no longer care for the love that's beating there Take these chains from my heart and set me free Take these chains from my heart and set me free (set me free)

 

Vertaling

(Neem deze ketens vanuit mijn hart en stel me vrij) Neem deze ketens vanuit mijn hart en stel me vrij Je hebt koud geworden en niet langer de zorg voor mij Al mijn vertrouwen in u is verdwenen, maar de heartaches hangen op Neem deze ketens vanuit mijn hart en stel me vrij Neem deze tranen uit mijn ogen en laat me zien Slechts een vonk van de liefde die gebruikt worden Als je van iemand houdt nieuwe, laat me vinden van een nieuwe liefde, te Neem deze ketens vanuit mijn hart en stel me vrij Geef mijn hart een woord van medeleven (sympathie) Wees zo eerlijk om mijn hart als je kunt zijn (u kunt worden) Dan als u niet langer de zorg voor de liefde die er gewonnen Neem deze ketens vanuit mijn hart en stel me vrij Neem deze ketens vanuit mijn hart en stel me vrij (set me vrij)