Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: talk to me baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - talk to me baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk to me baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk to me baby .

Origineel

[Verse] If you cannot toss your heart gaily in the ring Love me while the moment lingers If you cannot cross your heart that i'm everything Try at least to cross your fingers Talk to me, baby, tell me lies Tell me lies as sweet as apple pie Whisper you tremble with a wild desire To light the fire in my eyes Tell me i'm marvelous, exaggerate! Prevaricate if you must Just talk to me, baby, soft and low Then if you decide it's really so Swear you be mine forever, otherwise just talk to me And tell me lies, lies, lies, lies Great, big, great big lies

 

Vertaling

[Verse] If you cannot gooi your heart gaily in the ring Hou van me zolang het moment duurt Als je je hart niet kunt kruisen dat ik alles ben Probeer op zijn minst je vingers te kruisen Praat tegen me, baby, vertel me leugens Vertel me leugens zo zoet als appeltaart Fluister dat je trilt met een wild verlangen Om het vuur in mijn ogen aan te steken Zeg me dat ik geweldig ben, overdrijf! Overdrijf als je moet Praat gewoon tegen me, baby, zacht en laag Als je dan beslist dat het echt zo is Zweer dat je voor altijd de mijne bent, anders praat je maar tegen me En vertel me leugens, leugens, leugens Grote, grote, grote leugens