Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: tell me how do you feel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - tell me how do you feel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me how do you feel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me how do you feel .

Origineel

Tell me how do you feel When your baby's loving your best friend? I wanna know Tell me how do you feel When your baby's loving your best friend? Yeah Do you feel like going crazy Or do you feel you've always been? Hey, hey, tell me how how do you feel When your baby crosses your mind? I wanna know Tell me how do you feel When your baby crosses your mind? Yeah Do you crack up with loud laughter Or do you break down and start crying? Tell me how do you feel, partner? I want the truth and not a lie That's what I said Tell me how do you feel, partner? I want the truth and not a lie Yeah Because if you feel good on the inside I must admit you're a much better man than I Would you feel happy Or would you feel sad When you've lost the best girl That you've ever had? I wanna know, I wanna know I wanna know, I wanna know I wanna know, hey, hey I wanna know, I wanna know Would you feel happy Or would you feel sad When you've lost the best girl That you've ever had? I wanna know, I wanna know I wanna know, I wanna know Yeah, I wanna know, I wanna know I wanna know, I wanna know It's alright It's alright It's alright It's alright now Oh baby, I wanna know Oh, I wanna know I wanna know, know I wanna know, I wanna know

 

Vertaling

Vertel me hoe je je voelt als je baby van je beste vriend houdt? Ik wil het weten. Zeg me hoe je je voelt Als je baby van je beste vriend houdt? Ja, Do you feel like going crazy Of heb je het gevoel dat je dat altijd al was? Hey, hey, vertel me eens hoe voel je je When your baby crosses your mind? Ik wil het weten. Vertel me hoe je je voelt When your baby crosses your mind? Yeah Begin je hard te lachen Of stort je in en begin je te huilen? Zeg me hoe je je voelt, partner? Ik wil de waarheid en geen leugen. Dat is wat ik zei. Zeg me hoe je je voelt, partner? Ik wil de waarheid en geen leugen. Yeah Want als je je goed voelt van binnen Ik moet toegeven dat je een veel betere man bent dan ik Zou je je gelukkig voelen Of zou je je verdrietig voelen Als je het beste meisje hebt verloren dat je ooit hebt gehad? Ik wil het weten, ik wil het weten Ik wil het weten, ik wil het weten Ik wil het weten, hé, hé Ik wil het weten, ik wil het weten Zou je je gelukkig voelen Of zou je je verdrietig voelen When you've lost the best girl That you've ever had? Ik wil het weten, ik wil het weten Ik wil het weten, ik wil het weten Ja, ik wil het weten, ik wil het weten Ik wil het weten, ik wil het weten Het is goed. Het is goed Het is goed. Het is goed nu Oh schatje, ik wil het weten Oh, ik wil het weten Ik wil het weten, weet het Ik wil het weten, ik wil het weten