Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: you are my sunshine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - you are my sunshine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you are my sunshine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you are my sunshine .

Origineel

The other night dear, as I lay sleeping Oh I dreamed I held you in my arms When I awoke, dear, I was mistaken Do you know that I hung my Oh my head and I cried Oh you are my sunshine, my only sunshine Girl, you make me happy when skies are gray You'll never never never know, how much I love you But don't you to take my sunshine away You told me once, dear, that you really loved me And no one else could ever come between But not you've left me and you love another And you have shattered all my dreams You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never never never know dear, how much I love you But don't you to take If you love me If you need me If you want me I don't want you to take I don't want you to take My sunshine away

 

Vertaling

De andere nacht, toen ik lag te slapen Oh ik droomde dat ik je in mijn armen hield Toen ik wakker werd, liefje, had ik het mis Weet je dat ik mijn Oh mijn hoofd en ik huilde Oh jij bent mijn zonneschijn, mijn enige zonneschijn Meisje, je maakt me blij als de lucht grijs is Je zult nooit nooit weten, hoeveel ik van je hou Maar je moet niet nemen my sunshine away Je hebt me eens verteld, liefje, dat je echt van me hield En niemand anders kon er ooit tussen komen Maar nu heb je me verlaten en hou je van een ander En je hebt al mijn dromen verbrijzeld Jij bent mijn zonneschijn, mijn enige zonneschijn Je maakt me blij als de lucht grijs is Je zult nooit nooit weten lieverd, hoeveel ik van je hou But don't you to take Als je van me houdt Als je me nodig hebt Als je me wilt Ik wil niet dat je neemt Ik wil niet dat je mijn zonneschijn wegneemt