Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: you won't let me go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - you won't let me go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you won't let me go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you won't let me go .

Origineel

I want you , I need you , I'm all packed up to go But darlin , if you love me , you won't let me go If a love's a true love , it never runs smooth you Know So if your love is a true love , you won't let me go If you don't say you love me , I'm gonna walk right Out the door And Ill hope that you'll stop me , so I can hear you Call me darlin once more I tell you I love you , yes I love you With all my heart and soul , so darlin if you love me You won't let me go ( SOLO PIANO ) Hey I love you now , I say I love you Oh with all my heart and soul So darlin well if you love me I know you won't let me go Girl I know you won't let me go

 

Vertaling

Ik wil je , ik heb je nodig , ik heb alles ingepakt om te gaan Maar schat, als je van me houdt, laat je me niet gaan Als een liefde een echte liefde is, loopt het nooit glad Weet Dus als je liefde een echte liefde is, laat je me niet gaan Als je niet zegt dat je van me houdt, loop ik zo de deur uit En ik hoop dat je me tegenhoudt, zodat ik je kan horen Noem me nog eens schat Ik zeg je dat ik van je hou, ja ik hou van je Met heel mijn hart en ziel , dus schat als je van me houdt laat je me niet gaan ( SOLO PIANO ) Hey I love you now , I say I love you Oh met heel mijn hart en ziel So darlin well if you love me I know you won't let me go Girl I know you won't let me go