Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray charles Songtekst: you’re just about to lose your clown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray charles - you’re just about to lose your clown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re just about to lose your clown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray charles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray charles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re just about to lose your clown .

Origineel

Well, you treat me just like dirt And you think that it doesn't hurt You say I look so funny Every time you put me down You say I even look funny When I cry But you're in for a big surprise Whoa, baby, now You're just about to lose your clown (About to lose your clown) What you gonna do (What you gonna do) What you gonna say (What you gonna say) Without your funny man To pick on night and day Hey, hey Well, you're cheating And treating me cruel Making me your personal fool First, you build me up and Then you bring me tumbling down You say I even look funny When I'm blue But, baby, I've got news for you Whoa, I tell you now You're just about to lose your clown (About to lose your clown) What you gonna do (What you gonna do) What you gonna say (What you gonna say) Without your funny man To pick on night and day now You say I even look funny When I cry But you're in for a big surprise Yeah, I'm trying to tell you now You're just about to lose your clown (About to lose your clown) You're gonna lose your clown now (About to lose your clown) Whoa, you're gonna lose me, babe (About to lose your clown) What you gonna do (About to lose your clown) What you gonna say (About to lose your clown)

 

Vertaling

Nou, je behandelt me als vuil En je denkt dat het geen pijn doet Je zegt dat ik er zo grappig uitzie Elke keer als je me neerzet Je zegt dat ik er zelfs grappig uitzie Als ik huil Maar je staat een grote verrassing te wachten Whoa, baby, nu Je staat op het punt je clown te verliezen (Over om uw clown te verliezen) Wat ga je doen? (Wat je gaat doen) Wat ga je zeggen (Wat je gaat zeggen) Without your funny man To pick on night and day Hey, hey Nou, je speelt vals En behandelt me wreed Je maakt van mij je persoonlijke dwaas Eerst, bouw je me op en Dan laat je me naar beneden tuimelen Je zegt dat ik er zelfs grappig uitzie Als ik blauw ben Maar, baby, ik heb nieuws voor je Whoa, ik zeg je nu You're just about to lose your clown (Over om uw clown te verliezen) Wat ga je doen? (Wat je gaat doen) What you gonna say (Wat je gaat zeggen) Without your funny man To pick on night and day now Je zegt dat ik er zelfs grappig uitzie Als ik huil Maar je staat een grote verrassing te wachten Ja, ik probeer je nu te vertellen You're just about to lose your clown (Over om uw clown te verliezen) You're gonna lose your clown now (Over om uw clown te verliezen) Whoa, you're gonna lose me, babe (Over het verliezen van uw clown) Wat ga je doen (Zometeen verlies je je clown) What you gonna say (Over het verliezen van je clown)