Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray conniff Songtekst: cherish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray conniff - cherish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cherish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray conniff! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray conniff en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cherish .

Origineel

For all we know We may never meet again Before you go Make this moment sweet again We won't say goodnight Until the last minute I'll hold out my hand And my heart will be in it For all we know This may only be a dream We come and we go Like the ripple on a stream So love me, love me tonight Tomorrow was meant for some Tomorrow may never come For all we know We know So love me, love me tonight Tomorrow was meant for some Tomorrow may never come For all we know We know

 

Vertaling

Voor zover we weten ontmoeten we elkaar misschien nooit meer Voordat je gaat. Maak dit moment weer zoet We zullen geen goedenacht zeggen Tot de laatste minuut Ik zal mijn hand uitsteken En mijn hart zal erin zitten Voor zover we weten kan dit alleen maar een droom zijn We komen en we gaan Zoals de rimpeling op een beek Dus hou van me, hou van me vannacht Morgen was bedoeld voor sommigen Morgen kan nooit komen Voor alles wat we weten Weten we Dus hou van me, hou vanavond van me Morgen was bedoeld voor sommigen Morgen kan nooit komen Voor alles wat we weten weten we