Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ray davies Songtekst: creatures of little faith

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ray davies - creatures of little faith ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van creatures of little faith? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ray davies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ray davies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals creatures of little faith .

Origineel

You caught me with my pants down But I was only taking a shower Still you looked for the evidence Like the smell of perfume or lipstick on my collar You're always suspicious And terrified I'd made a mistake We are such creatures of little faith We are such creatures of little faith And when I come home late You always ask me, "Have you been drinking?" "I swear I've been working" You say I'm lying as if you know just what I'm thinking You say you don't trust me And you quiz me till I finally break Oh, we are such creatures of little faith Such creatures of little faith You say that love is blind I wish you were out of sight and out of mind I take you out fist fighting But still I find you keep looking for those tell tale signs I didn't mean to follow you But I suspected you were meeting somebody I was playing detective Thought you were fooling around, now it's too late to say I'm sorry Still I'm optimistic My trust has not been betrayed Forgive me, I'm still a sad creature of little faith We are such creatures of little faith And all we need, all we need All we need is a little bit of faith We are such creatures of little faith Such creatures of little faith Don't you know that A little bit of faith can be such a beautiful thing?

 

Vertaling

Je betrapte me met mijn broek naar beneden Maar ik nam alleen een douche Toch zocht je naar bewijs Zoals de geur van parfum of lippenstift op mijn kraag. Je bent altijd achterdochtig En doodsbang dat ik een fout heb gemaakt We zijn zulke wezens van weinig vertrouwen We zijn zulke wezens van weinig vertrouwen En als ik laat thuiskom Vraag je me altijd, "Heb je gedronken?" "Ik zweer dat ik gewerkt heb" Je zegt dat ik lieg alsof je precies weet wat ik denk Je zegt dat je me niet vertrouwt En je ondervraagt me tot ik uiteindelijk breek Oh, we zijn zulke wezens van weinig vertrouwen Zulke wezens van weinig vertrouwen Jij zegt dat liefde blind is Ik wou dat je uit het zicht en uit de gedachten was Ik neem je mee op een vuistgevecht Maar toch vind ik dat je blijft zoeken naar die tekenen Het was niet mijn bedoeling je te volgen Maar ik vermoedde dat je iemand zou ontmoeten Ik speelde detective. Ik dacht dat je een grapje maakte, nu is het te laat om sorry te zeggen. Toch ben ik optimistisch Mijn vertrouwen is niet beschaamd. Vergeef me, ik ben nog steeds een triest wezen met weinig vertrouwen Wij zijn zulke wezens van weinig vertrouwen En alles wat we nodig hebben, alles wat we nodig hebben Alles wat we nodig hebben is een klein beetje geloof Wij zijn zo'n wezentjes van weinig vertrouwen Zulke wezens van weinig vertrouwen Weet je niet dat Een klein beetje geloof kan zo'n mooi ding zijn?